Cosmopolit GRACE

Cosmopolit GRACE

Cosmopolit GRACE 1477 1195


Fii primul care descoperă cel mai nou proiect, Cosmopolit Grace!
 

Acasă este acum mai mult decât ți-ai fi imaginat – este locul unde ești înconjurat de munți și învăluit de sentimentul inconfundabil de siguranță și apartenență.

Cosmopolit Grace este localizat în zona Răcădău – unul dintre cele mai bune cartiere rezidențiale din Brașov – pe strada Temeliei nr. 5. Noul nostru proiect se remarcă prin exclusivitate și poziționare, cu un regim mic de înălțime (S+P+6), astfel cu doar 16 apartamente îți oferă intimitatea și liniștea de care ai nevoie.

Toate alegerile pe care le facem respectă standardul premium Cosmopolit, începând cu materialele de construcție de calitate, până la finisaje, tehnologie și inovație. Am proiectat 24 de locuri de parcare, dintre care 8 sunt supraterane, 8 acoperite la nivel de parter și 8 subterane.

Cosmopolit Grace este acum în faza de construcție, având toate autorizațiile necesare, oferind oportunitatea ideală de achiziție. Pe șantier, lucrările sunt în desfășurare, primul nivel al blocului este finalizat, iar termenul de predare este Decembrie 2024.

Cu o priveliște spre Masivul Postăvarul și Tâmpa, vei simți natura mai aproape de tine, iar fiecare dimineață și moment petrecut acasă va fi unic. Acesta este locul unde visele familiei tale vor deveni realitate, este locul pe care în curând îl vei numi acasă, iar numărul redus de apartamente te va face să te simți cu adevărat parte dintr-o comunitate selectă.