Cosmopolit ZENIT. Tot ce ți-ai imaginat și mai mult.

Cosmopolit ZENIT. Tot ce ți-ai imaginat și mai mult.

Cosmopolit ZENIT. Tot ce ți-ai imaginat și mai mult. 2560 1868


Cosmopolit Zenit simbolul exclusivității în Brașov!

Amplasat într-o zonă cu poziționare excelentă pe Strada Carpaților 15-17, Răcădău, Cosmopolit Zenit reprezintă dorința noastră ca experiența ta să fie cu adevărat completă, să te conducă acolo unde valorile interioare se oglindesc în spațiul înconjurător, și viceversa.

În cele trei clădiri – două de 12 etaje și una de 8, cu un număr de 160 de apartamente – arhitectura dă tonul în construirea noului, așa cum se redefinește el în viziunea Cosmopolit.

Nota exclusivă a proiectului Cosmopolit Zenit este dată de parcul dedicat locuitorilor și de zonele verzi special proiectate pentru un plus de valoare. Restaurantele, cafenelele sau sala de fitness întregesc conceptul de lifestyle premium pentru ca tu să te simți acasă.

 Știm că a fi acasă cu familia este o bucurie de neegalat, de aceea te invităm să te bucuri de experiența unică, personalizată pe care o oferă spațiile noastre în structurile spațioase ale locuințelor de 2, 3, 4 camere și studiouri.

Apartament cu 2 camere

Apartament cu 3 camere

Apartament cu 4 camere

Garsonieră

Brandul Cosmopolit este o expresie a pasiunii pentru calitate, completată de atenția constantă asupra detaliilor ce fac creațiile Cosmopolit potrivite celor care-și doresc unicitate.

Echipa noastră de vânzări îți stă la dispoziție pentru a te ghida în cea mai bună decizie de achiziții.

  Îți mulțumim că ești alături de noi!

Contact:
Zoltan Szasz – 0724 999 992
Dana Dumitrescu – 0741 185 185
Office: Str. Mihai Viteazul Nr.6 – Brașov

office@cosmopolit.ro