Emisiunea ”Permis de Antreprenor”

Emisiunea ”Permis de Antreprenor”

Emisiunea ”Permis de Antreprenor” 1477 865
Antreprenorii din toata România își dau întâlnire la Permis de Antreprenor pe 16 aprilie la Poiana Brașov!

Cu o profundă înțelegere a dinamicii și provocărilor pieței actuale, echipa „Permis de Antreprenor” și Euronews România, au plăcerea de a invita comunitatea antreprenorială la cel mai Important Eveniment de Afaceri al lunii aprilie la Brașov.

Acest eveniment de neegalat va avea loc la Elexus Evenimente Poiana Brașov, pe data de 16 aprilie și promite să ofere participanților oportunități unice de networking, învățare și dezvoltare.

Subiecte și teme dezbatere

Introducerea unei afaceri în peisajul economic actual oferă o varietate de căi și opțiuni pentru antreprenorii la început de drum sau pentru cei care vor să-și extindă afacerile.

Fie că este vorba despre lansarea unei platforme online, alegerea unui model de franciză, dezvoltarea unui magazin de e-commerce, investiția într-o altă afacere sau participarea într-un marketplace, fiecare opțiune vine cu propriile sale avantaje și provocări.

Decizia privind cel mai potrivit drum de urmat depinde de mai mulți factori specifici, cum ar fi: capitalul disponibil, experiența în domeniul respectiv, nivelul de implicare dorit în afacere și piața țintă.

  • Alegerea de a începe o afacere online oferă flexibilitate și acces la o piață globală, dar necesită cunoștințe solide în marketing digital și SEO.
  • Franciza, pe de altă parte, oferă un model de afacere testat, cu un brand recunoscut, dar vine cu costuri inițiale semnificative și restricții operaționale.
  • E-commerce-ul este atractiv pentru cei care doresc să vândă produse direct consumatorilor, beneficiind de creșterea continuă a comerțului online, dar necesită gestionarea eficientă a lanțului de aprovizionare.
  • Marketplace-urile, oferă vizibilitate imediată și acces la clienți, dar concurența este acerbă și comisioanele pot reduce marjele de profit.
  • Investițiile reprezintă un pilon esențial pentru construirea și conservarea capitalului pe termen lung, oferind oportunități variate, de la acțiuni și obligațiuni la imobiliare și investiții alternative. Fiecare tip de investiție vine cu propriul set de avantaje și dezavantaje, iar cunoașterea acestora este crucială pentru a naviga eficient pe piața financiară.

Pentru a determina cea mai bună opțiune pentru un antreprenor, este crucială evaluarea atentă a resurselor proprii, a obiectivelor de afaceri și a preferințelor personale. Este, de asemenea, important să se efectueze o cercetare de piață pentru a înțelege cererea și concurența.

Cui se adresează această ediție specială cu public în sală?

Aceasta emisiune se adresează antreprenorilor, managerilor, leaderilor de echipe, freelancerilor, intraprenorilor și celor care își doresc să își accelereze cunoștințele despre: marketing, vânzări, francize, networking, management, antreprenoriat, investiții.

Detalii și acces:

Accesul în sală este liber, susținut de sponsorii emisiunii tv “Permis de Antreprenor “ dar necesită rezervarea locului pe pagina oficială a organizatorilor. Vă puteți rezerva locul aici.

De Ce Să Participați?

  •  Oportunități de Networking Inegalabile: Interacționați cu lideri de afaceri, investitori, antreprenori de succes și experți din diverse industrii. Aceasta este ocazia dvs. de a forma parteneriate strategice și de a vă extinde rețeaua profesională.
  • Sesiuni de Învățare și Dezvoltare: Participați la sesiuni conduse de experți recunoscuți la nivel național și obțineți cunoștințe valoroase despre cele mai recente tendințe și inovații din domeniul afacerilor, tehnologiei, marketingului și multe altele.
  • Acces la Inovație: Descoperiți cele mai noi start-up-uri și tehnologii care pot schimba jocul în industria dvs. Întâlniți fondatorii pasionați și aflați cum pot aceste inovații să vă optimizeze operațiunile și să vă accelereze creșterea.
  • Povești de Succes: Povestile de succes oferă o perspectivă autentică și captivantă asupra modului în care teoria este pusă în practică. Acestea sunt exemple reale ale oamenilor și afacerilor care au aplicat principiile de bază și au obținut rezultate remarcabile.
  • Vizibilitate și Recunoaștere: Având în vedere mediatizarea extensivă a evenimentului, participarea dvs. va spori vizibilitatea mărcii și va contribui la consolidarea reputației dvs. în comunitatea de afaceri.

„Permis de Antreprenor” este o oportunitate unică de a vă amplifica succesul și de a vă conecta cu jucători care modelează viitorul industriei.

Nu ratați această oportunitate excepțională de a vă propulsa afacerea într-o nouă eră de succes și inovație!

 O parte din emisiunile cu public în sală sau înregistrate ”Permis de Antreprenor” realizate de Constantin Paraschiv , pot fi vizionate AICI