Eveniment: ”Espoo Innovation Day”

Eveniment: ”Espoo Innovation Day”

Eveniment: ”Espoo Innovation Day” 1892 1412


Evenimentul Espoo Innovation Day – tipul de inovație de care are nevoie lumea, vă invită să explorați comunitatea unică de inovare Espoo, cultura inovației și actorii săi – genul de inovație care va modela lumea în deceniile următoare!

Espoo este locul unde se află cele mai valoroase corporații din Finlanda, iar orașul găzduiește cel mai important centru de inovare din țările nordice.

Comunitatea de inovare din Espoo oferă inovații de vârf la nivel global, de la biocombustibili pe bază de deșeuri la calcul cuantic, fibre textile renăscute la 5G, 6G și multe altele.

În inima comunității se află Universitatea Aalto și Centrul de Cercetare Tehnică VTT. VTT este cea mai mare instituție de cercetare aplicată din țările nordice, cu un istoric solid de comercializare a cercetării către afaceri. Universitatea Aalto se mândrește cu una dintre cele mai animate scene de start-up din Europa. Majoritatea vedetelor în ascensiune din Finlanda, unicornii în business sunt născuți în Espoo – în 2022, startup-urile din Espoo au strâns peste 410 milioane EUR din finanțare

Pentru companiile străine interesate să  colaboreze cu comunitatea de inovare din Finlanda este rezervat un număr limitat de locuri .

Cei interesați de eveniment vor contacta:  Senior Business Advisor domnul Ossi Ritvos (tel. +358 40 745 1545, e-mail: ossi.ritvos@espoo.fi)

Programul detaliat și instrucțiunile de înregistrare vor fi trimise ulterior.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să o contactați pe doamna Hanna Eskelinen (tel. +358 43 827 3491, e-mail: hanna.eskelinen@espoo.fi)

Data: 24 Mai 2024; interval orar: 12,00 – 18,00;  locația: Espoo-Finlanda