Evenimentul ,,EU-Moldova Private Sector Mobilisation mission”

Evenimentul ,,EU-Moldova Private Sector Mobilisation mission”

Evenimentul ,,EU-Moldova Private Sector Mobilisation mission” 945 710
Vă informăm că în data de 10 aprilie a.c. va avea loc la Chișinău, evenimentul ,,EU-Moldova Private Sector Mobilisation mission”, cu participarea doamnei Adrienn Kiraly, director DG NEAR pentru Vecinătate Estică, împreună cu reprezentanți ai Guvernului Republicii Moldova, ai instituțiilor financiare europene și este o inițiativă a UE, finanțată prin EU4Business.

Evenimentul va fi structurat pe trei teme:
1) Promovarea și conștientizarea oportunităților oferite de instrumentele financiare ale UE în sprijinul investițiilor din sectorul privat în rândul comunităților de afaceri europene și din RMD.
2) Explorarea oportunităților de investiții comerciale între mediile de afaceri europene și din RMD în domeniile energiei regenerabile, agroalimentației și tehnologiilor digitale în RMD.
3) Prezentarea implementării reformelor structurale și a planurilor sectoriale de către Guvernul Republicii Moldova în contextul procesului de aderare.

De asemenea, misiunea va fi o rampă de lansare a Conferinței pentru Investiții în Moldova, care va fi organizată de Ministerul Economiei al Republicii Moldova în septembrie 2024

Înregistrarea la eveniment se face accesând butonul de mai jos.

Contact
Clementina ION , Director -Department for Foreign Trade
ROMANIAN AGENCY FOR INVESTMENTS  AND FOREIGN TRADE
clementina.ion@dce.gov.ro