Conferința Business Brains

Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

300 antreprenori se întrunesc la Brașov în cadrul Conferinței Business Brains

Peste 300 de antreprenori din România, Franța, SUA, Dubai și Republica Moldova se vor întâlni în cadrul conferinței Business Brains, la Poiana Brașov în data de 3 noiembrie 2022 pentru a discuta despre adaptarea la mediul de afaceri în schimbare și despre provocările antreprenoriale actuale.

Clubul Oamenilor de Afaceri din Basarabia este mândru să găzduiască acest eveniment, ce le ofera oamenilor de afaceri din întreaga țară oportunitatea de a se reuni și de a face schimb de experiență atât între investitori, antreprenori, top manageri cât și viitori tineri interesați de business.

În plus, în cadrul sesiunii de networking din cadrul conferinței Business Brains, participanții vor avea șansa unică de a stabili relații cu potențiali investitori, antreprenori experimentați și chiar diplomați.

Conferința din acest an va fi una interesantă, cu prezentări și discuții susținute de speakeri distinși, care vor expune cele mai recente schimbări din lumea afacerilor, precum și sfaturi practice pentru atenuarea impactului acestora asupra companiilor.

Agenda ediției din acest an include workshop-uri, paneluri de discuții și prezentări ale unor experți de top din diferite ramuri de activitate, directori executivi și investitori, cu afaceri de succes pe piețele din România, Republica Moldova și alte țări.

Accesul la conferința se va face în limita locurilor disponibile, pe bază de bilet, achiziționat de pe site- ul bilete.businessbrains.ro.

Participarea online este gratuită, detalii suplimentare vor fi anunțate pe BusinessBrains.ro și rețelele de socializare.

Eveniment susținut de Camera de Comerț și Industrie Brașov!

Detalii

Dată:
noiembrie 3, 2022
Oră:
10:00 am - 8:30 pm
Categorie Eveniment:

Organizatori

Camera de Comerț și Industrie Brașov
Clubul Oamenilor de Afaceri din Basarabia

Loc de desfășurare

Hotel ANA HOTELS Poiana Brasov
Poiana Brasov, + Hartă Google