Eveniment” Investițiile sustenabile, relocările de business și eficientizarea zonei fiscale – coordonate de succes pentru mediul de afaceri brașovean”.

Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

EY România, împreună cu Primăria Brașov și Camera de Comerț și Industrie Brașov, vă invită Marti, 18 octombrie 2022, în intervalul orar 10.00-12.00 să participați la evenimentul – Investițiile sustenabile, relocările de business și eficientizarea zonei fiscale – coordonate de succes pentru mediul de afaceri brașovean.

Cum ar putea atrage Brașovul investitori, mai ales în contextul business-urilor ce se mută în România, în urma crizei din Ucraina? Poate fi mutată și forța de muncă? De ce trebuie să țină cont angajatorii? Cum ar putea companiile beneficia de oportunitățile financiare ale anului 2022, dar și de ajutoarele de stat pentru relocări din afara UE? Care sunt elementele de care trebuie să țină cont pentru a dezvolta un business puternic și sustenabil?

EY România împreună cu Primăria Brașov și Camera de Comerț și Industrie Brașov va încerca sa găseasca raspuns acestor întrebări și să contureze cea mai potrivită strategie fiscală pentru afacerea dumneavoastră, care să corespundă tendințelor și actualului context legislativ

Informații suplimentare AICI

Detalii

Dată:
octombrie 18, 2022
Oră:
10:00 am - 12:00 pm
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

CENTRUL DE AFACERI CATTIA
Str. Institutului, nr. 35.
BRAȘOV, BRAȘOV România
+ Hartă Google