Invitație 𝗧𝗼𝗽𝘂𝗹 𝗡𝗮𝘁̗𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗮𝗹 𝗙𝗶𝗿𝗺𝗲𝗹𝗼𝗿 – 𝗙𝗮𝘇𝗮 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁̧𝗲𝗮𝗻𝗮̆ 𝗕𝗿𝗮𝘀̗𝗼𝘃

Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Camera de Comerț și Industrie Brașov organizează cea de-a XXIX-a ediție a 𝗧𝗼𝗽𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗡𝗮𝘁̗𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗮𝗹 𝗙𝗶𝗿𝗺𝗲𝗹𝗼𝗿 – 𝗙𝗮𝘇𝗮 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁̧𝗲𝗮𝗻𝗮̆ 𝗕𝗿𝗮𝘀̗𝗼𝘃, eveniment la care sunt premiate companiile brașovene în baza unei metodologii complexe, unice la nivel național.

Topul Firmelor Brașovene, organizat în exclusivitate de Camera de Comerț și Industrie Brașov și de Sistemul Cameral din România este de peste un sfert de secol un reper pentru mediul de afaceri, o ierarhie a celor mai competitive firme din județul Brașov.

Ajuns la cea de-a XXIX-a ediție, Topul Firmelor Brașovene este un eveniment premium al comunității de afaceri locale, al celor care prin pasiune și perseverenţă şi-au respectat angajamentul la excelenţă.

În urma acestui clasament, laureații din Județul Brașov vor intra în competiția pentru Topul Național al Firmelor – clasament al celor mai performante companii din țară.

𝗩𝗮̆ 𝗶𝗻𝘃𝗶𝘁𝗮̆𝗺 𝘀𝗮̆ 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝗶𝗽𝗮𝘁̗𝗶 𝗷𝗼𝗶, 𝟴 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟮 𝗹𝗮 𝗛𝗼𝘁𝗲𝗹 𝗞𝗿𝗼𝗻𝘄𝗲𝗹𝗹 𝗕𝗿𝗮𝘀̗𝗼𝘃, la un eveniment care s-a impus ca parte integrantă a culturii de business locale și naționale și care vă oferă o nouă perspectivă de dezvoltare pe termen mediu/lung, întrunind parteneri și invitați care definesc performanța în business.

𝗣𝗥𝗢𝗚𝗥𝗔𝗠 𝗘𝗩𝗘𝗡𝗜𝗠𝗘𝗡𝗧:

𝟭𝟬:𝟬𝟬 – 𝟭𝟲:𝟬𝟬
Workshop-uri tematice
Noutăți fiscale | Soluții și granturi în domeniul digitalizării | Coachingul ca limbaj de leadership,
responsabilizare și loializare a echipei

𝟭𝟳:𝟯𝟬 – 𝟭𝟴:𝟬𝟬
Primirea invitaților

𝟭𝟴:𝟬𝟬 – 𝟮𝟮:𝟬𝟬
Decernarea premiilor | Networking dinner | Program artistic | Degustări de vin și ciocolată

Suntem onorați să fiți alături de noi la această ediție a TOPULUI FIRMELOR și așteptăm confirmarea de participare până la data de 3 decembrie 2022 folosind link-ul:  https://forms.gle/AW7g61NK5zhs2W57A

Pentru informații suplimentare și pentru a urmări evoluția organizării evenimentului, avem rugămintea de a accesa site-ul oficial al Camerei de Comerț și Industrie Brașov folosind link-ul: https://www.ccibv.ro/topul-national-al-firmelor-2022-2/

Costurile de participare sunt:
490 lei / pers + TVA pentru firmele membre CCI Brașov
550 lei / pers + TVA pentru firmele care nu sunt membre

Plata se poate efectua prin bancă, în contul RO18 BRDE 080S V058 5352 0800 deschis la BRD – cod fiscal RO 4443167 sau la casieria CCI Brașov.

𝗣𝗲𝗿𝘀𝗼𝗮𝗻𝗮 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁:
Luisa PALOȘ
0728 137 727
luisa.palos@ccibv.ro

Detalii

Dată:
decembrie 8, 2022
Oră:
5:30 pm - 10:00 pm
Cost:
550lei + TVA
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Hotel Kronwell
Brașov
Brașov,
+ Hartă Google