Masa Rotundă ”Performanță prin educație practică”

Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Camera de Comerț și Industrie Brașov si Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin din România – CONAF au plăcerea de a vă invita să participați la masa rotundă cu tema „Evoluția procesului de integrare pe piața muncii a studenților participanți la stagiile de practică și sesiunile de orientare și consiliere profesională” din cadrul proiectului Performanță prin educație practică, POCU/626/6/13/132913.

Proiectul Performanță prin educație practică este finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, având obiectiv general al proiectului creşterea oportunităţilor de inserţie pe piaţa muncii şi a relevanţei pregătirii practice pentru 245 de studenţi din Regiunea Centru şi masteranzi printr-un program integrat de orientare, consiliere în carieră şi stagii de practică organizate în companii din sectoarele economice cu potenţial competitiv identificate conform SNC şi domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI, care să asigure inserţia pe piaţa muncii a cel puţin 86 studenţi sau absolvenţi.

La masa rotundă vor participa tutori specialiști, reprezentanți ai agenților economici parteneri în proiect, reprezentanți ai mediului universitar brașovean și reprezentanți ai studenților de la Universtatea Transilvania din Brașov și Universitatea Spiru Haret din Brașov.
Evenimentul reprezintă un dialog deschis între instituţiile de învăţământ şi angajatori pentru identificarea nevoilor de instruire și a programelor de pregătire care să corespundă nevoilor actuale şi viitoare ale pieţei muncii la nivel regional /local.

Evenimentul va avea loc marți, 14 iunie, începând cu ora 11.00, în Sala Q EVENTS Center Brasov, str. Calea București, nr. 229. Primirea și înregistrarea participanților va avea loc între orele 10.30 -11.00.

Agenda evenimentului:

10:30 – 11:00 Înregistrare invitați -Coffee break
11:00- 13:00 Cuvant deschidere:
Dna Daniela Giol – Manager proiect, Camera de Comerț și Industrie Brașov
Dna Viorica Pușcaș – Coordonator partener CONAF
Dezbatere/Sesiune de brainstorming
Moderator: Alexandrina Grancea
Invitați:
Reprezentanți mediu academic – Universitatea Transilvania Brașov,
Universitatea Spiru Haret Brașov
Tutori stagii practică/angajatori
13:00 – 13:30 Prânz
13:30 – 14:00 Concluzii / Închiderea lucrărilor
Networking

Detalii

Dată:
iunie 14, 2022
Oră:
11:00 am - 3:00 pm

Loc de desfășurare

Q Events Centre
Brașov, România + Hartă Google