Networking & Live Robotics Expo

Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

MULTITECH INDUSTRIAL SRL alături de Camera de Comerț și Industrie Braşov, Centrul Enterprise Europe Network (EEN) vă invită în data de 17 martie 2022, ora 9.00 la un eveniment destinat IMM-urilor interesate de domeniul Industriei 4.0 şi cooperare internațională.

Sunt aşteptaţi specialiști responsabili cu automatizarea, producția și logistica în companii de producție din România, dar invităm și studenți din învățământul superior care doresc să dobândească cunoștințe practice despre etapele, soluțiile și inițiativele din domeniul Industriei 4.0.
Inspirați-vă, ascultați prezentările live, încercați roboții! Acest eveniment va oferi echipei dumneavoastră toate răspunsurile și vă va permite să devansați concurența. Ce soluţii puteţi vedea? Accesaţi pagina web a firmei MULTITECH, http://www.multitech.ro/noutati/va-invitam-la-multitech-experience.
Locul de desfăşurare: QOSMO Braşov Hotel, Strada Zaharia Stancu nr.4, Braşov.
Evenimentul este complet GRATUIT !
Cu toate acestea, este necesară înregistrarea prealabilă din cauza locurilor limitate și pentru a face evenimentul mai transparent. AICI
Informaţii suplimentare: 0-7722-68584, disponibil și pe WhatsApp – MULTITECH INDUSTRIAL SRL, 0268-547073, sorina.blejan@ccibv.ro şi ioana.moldovan@ccibv.ro – CAMERA DE COMERŢ ŞI INDUSTRIE BRAŞOV.

Detalii

Dată:
martie 17, 2022
Oră:
9:00 am - 12:30 pm
Cost:
Gratuit
Categorie Eveniment: