Telecom 2022 – An Exclusive International Business Expo

Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

În perioada 8-10 februarie 2022, Consiliul pentru promovarea exporturilor de echipamente și servicii de telecomunicații (TEPC) organizează, în India,  evenimentul „Telecom 2022 – An Exclusive International Business Expo”,  în cadrul Programului de inițiativă de acces la piață (MAI) al Departamentului de Comerț, Guvernul Indiei.

TEPC a planificat acest eveniment pentru a aduce potențiali cumpărători din întreaga lume să interacționeze și să finalizeze oferte de afaceri prin întâlniri B2B cu producători de echipamente de telecomunicații de calitate și furnizori de soluții de servicii TIC din India. Evenimentul va duce probabil la dezvoltarea unor relații de afaceri pe termen lung.

În cadrul evenimentului vor avea loc sesiuni de conferințe, expoziții, întâlniri B2B și vizită virtuală la unitatea de producție a companiilor indiene. TEPC organizează evenimentul pentru membrii exportatori pentru a explora oportunitățile de afaceri pe piața internațională și pentru a lucra pentru creșterea exporturilor din India în sectorul TIC.

Cei interesți se pot înregistra accesând linkul https://www.india-telecom.in

Se propune, organizarea de pavilioane din diferite țări în timpul evenimentului dacă există un număr suficient (cinci sau mai mulți) de expozanți înclinați să participe la India Telecom 2022 din țara respectivă. În astfel de pavilioane, companiilor care folosesc cabină virtuală va fi pusă la dispoziție, pe care le pot prezenta și discuta cerințele lor cu producătorii/furnizorii de servicii din India.

Pentru orice detalii suplimentare TEPC poate fi contactat la domnul Arun Gupta, Director General, Tele :+91-9868133450 Email : dg@telecomepc.in; tepc@telecomepc.in

Detalii

Începe:
februarie 8, 2022 @ 10:00 am
Se termină:
februarie 10, 2022 @ 7:00 pm
Cost:
Gratuit
Categorie Eveniment: