Expoziția internațională GastroPan 2022

Expoziția internațională GastroPan 2022

Expoziția internațională GastroPan 2022 1431 1068
CCI Brașov  invită companiile brașovene  să viziteze cea de-a 13-a ediție a expoziției internaționale GastroPan, care va avea în perioada 3-5 aprilie la complexul Lux Divina din Brașov.

Timp de 3 zile, companiile sunt așteptate cu o gamă largă de soluții și tehnologii, dar și cu demonstrații live susținute de specialiști premiați la cele mai mari competiții mondiale.

Prezența personalului tehnic și a inginerilor în spațiile rezervate de firmele expozante are menirea de a consilia brutării, cofetării, patiserii și bucătarii prezenți, precum și antreprenorii și managerii care caută soluții pentru afacerile pe care le conduc; având în același timp șansa de a testa utilaje și degusta produse.
Expoziția își propune un transfer de know-how dinspre cei care produc sau distribuie utilaje, tehnologii și echipamente, către cei interesați de achiziționarea lor pentru propriile afaceri. Sunt testate moduri de funcționare sau programe mai puțin cunoscute ale liniilor de producție ; sunt propuse noi rețete sau noi game de produse ce pot fi realizate cu ajutorul materiilor prime nou lansate.

Vă supunem atenției și standul delegației maghiare care reunește următoarele firme:

ABO HOLDING ZRT
Domeniul de activitate: Industria morăritului, prezenți cu 3 fabrici : grâu, porumb, produse din porumb extrudat, făină fără gluten /1 fabrică de producție furaje la  Satu Mare / fermă de creșterea porcilor
CAPRIOVUS KFT
Domeniul de activitate: ouă proaspete și prelucrate, pentru industria horeca, cofetarii
SOTIVA SEED KFT
Domeniul de activitate: Cultivare mac pentru industria alimentară (Slovacia și Ungaria), prelucrarea și prepararea produselor din mac, floare soarelui și porumb pentru popkorn
F&R PARTNER
Domeniul de activitate:produse de panificație ambalată
YUVA KFT
www.yuva.hu
Domeniul de activitate: sosuri reci pe baza de roșii și ardei, siropuri din fructe, paste făinoas
VIBLANCE HUNGARY KFT
Domeniul de activitate: producător de cereale, fructe confiate, oleaginoase
THYMOS HUNGARIA KFT
Domeniul de activitate: producător de condimente, mixuri si aditivi alimentare

Sectoarele expozitiei GastroPan 2022:
• Panificație-patiserie-morărit: utilaje, mobilier și echipamente pentru brutării; linii complete de panificație și patiserie; cuptoare de toate tipurile și tehnologiile; pungi, cutii, hârtie de ambalat, cadouri, ambalaje din hârtie și carton pentru industria alimentară; ingrediente; soluții software și hardware pentru brutării, patiserii; vitrine; autoutilitare; soluții de curățare și igienizare; design interior; tăvi, forme și alte ustensile etc.
• Cofetărie: mobilier, utilaje, echipamente, ustensile și accesorii pentru cofetării; gamă largă de ingrediente, arome pentru cofetărie, premixuri instant pentru umpluturi de cofetărie, umpluturi de fructe pentru cofetărie, creme preparate pentru cofetării, marțipan, frișcă, fondant etc.; ustensile și accesorii; ambalaje profesionale pentru cofetării; soluții software specializate pentru cofetării; ornamente pentru decorarea torturilor etc.
• Gelaterie: echipamente, consumablie pentru gelaterii; mașini de preparat înghețată; arome, esențe, coloranți, aditivi pentru gelaterie; variegato, topping, sisteme de stabilizare a înghețatei, bază pentru înghețată soft, siropuri pentru mașini de înghețată stradale, siropuri concentrate pentru dozatoare etc.
• HoReCa: mobilier și diferite echipamente pentru toate sectoarele din industria alimentară; frigidere profesionale, vitrine frigorifice, șoc freezer alimente, instalații și utilaje frigorifice; hote profesionale; specialități de ceaiuri din întreaga lume; soluții inovative pentru hoteluri, restaurante, fast food-uri care vor reduce costurile; produse fine de panificație congelate rapid, produse gastronomice; textile; energie electrică/gaze naturale etc.
• Cafea: espressoare, aparate de cafea, frappe; cafele și ceaiuri rare; soluții unice pentru cafeaua espresso etc.

Contact

info@gastropan.ro

0733 313 043