Expoziția internațională World Trade Expo 2023

Expoziția internațională World Trade Expo 2023

Expoziția internațională World Trade Expo 2023 1477 1182


Vă informăm că, în perioada 3 – 4 octombrie 2023 va avea loc la Centrul Expozitional al “World Trade Center Mumbai” orașul Mumbai / India, cea de-a 4-a ediție a Expoziției și Conferinței Internaționale “World Trade Expo 2023”, eveniment dedicat expunerii ofertei de export de către companiile străine interesate să deruleze activități de comerț pe piața indiană

Manifestarea își propune să încurajeze comerțul și fluxul de investiții dintre India și țările lumii, fiind o platformă pentru IMM-uri pentru a explora noi piețe și a discuta măsurile de facilitare a comerțului, inclusiv tarife, reglementări și infrastructură.  Va reprezenta o oportunitate de a interacționa cu mediul de afaceri și autoritățile indiene pentru identificarea de parteneriate viabile, care să conducă la dezvoltarea și consolidarea schimburilor comerciale bilaterale.

Organizatorul evenimentului este ”World Trade Center Mumbai” având ca partener Asociația Indiană a Industriilor (”All India Association of Industries” – AIAI). Pentru a face mai atractivă această manifestare, organizatorul este dispus să ofere gratuit spații de expunere cu suprafețe de 6m2 dotate cu o masă, scaune, spoturi de lumina si prize electrice, unde cei interesati pot expune materiale promoționale, precum: cataloage, broșuri, bannere, roll-up-uri etc.

In cadrul expoziției sunt prevăzute paneluri de discuții și mese rotunde, prilej cu care vor avea loc întâlniri B2B și G2B.

Contact: World Trade Center (WTC) dna. Deepika Nainani, email : deepika.nainani@wtcmumbai.org, tel : +91.22.6638.7304 și AIAI email: info5@aiaiindia.com, sau pe reprezentantul ARICE la BPCE New Delhi

Material primit prin amabilitatea Domnului Ionut VIZIRU, minister counsellor, HEAD OF ECONOMIC AND COMMERCIAL OFFICE
EMBASSY OF ROMANIA IN NEW DELHI
3/6 Shanti Niketan, New Delhi 110021 / India
tel: +91.11.24.11.10.20