Forumul de afaceri România – India

Forumul de afaceri România – India

Forumul de afaceri România – India 1973 1481


Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) în parteneriat cu Federația Organizației Indiene de Export (FIEO) și cu Ambasada Indiei la București vă invită să participați la forumul de afaceri România – India, în cadrul cărei veți avea oportunitatea de a intra în dialog direct cu importante companii indiene.

Evenimentul se va desfășura cu prilejul vizitei în România a delegației FIEO și va avea loc miercuri, 08 februarie 2023 la sala Aurel Ghibuțiu, CCIR Business Center, începând cu ora 10:00 (09:30 – înregistrare).
Delegația va fi compusă din companii reprezentative indiene din următoarele domenii: textile, farmaceutice, construcții și produse electronice.

Pentru mai multe informații cu privire la formatul evenimentului, vă rugăm să consultați Agenda Forumului de afaceri România – India:

Cu speranţa că evenimentul prezintă interes pentru compania dumneavoastră, atât pentru consolidarea promovării bunurilor și serviciilor pe piața indiană, cât și pentru identificarea de noi oportunități de afaceri, vă rog să regăsiți alături de această invitație lista preliminară a delegației de afaceri din India și formularul de înscriere online:

Participarea la eveniment este gratuită.

Termenul limită pentru înregistrare este 06 februarie 2022.

Contact: Bogdan Cîrstocea, Consilier, Biroul de Relații Bilaterale
bogdan.cirstocea@ccir.ro
0374 474 382.