Forumul de Afaceri și Investiții Serbia – România

Forumul de Afaceri și Investiții Serbia – România

Forumul de Afaceri și Investiții Serbia – România 1269 945

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș (CCIAT) și Camera de Comerț și Industrie a Serbiei (CCIS) organizează:
 

Forumul de Afaceri și Investiții Serbia – România

Evenimentul va avea loc în marja întrunirii Comisiei Mixte Interguvernamentale România – Republica Serbia, cu participarea Premierului României, dl. Nicolae-Ionel Ciucă și a Premierului Serbiei, dna. Ana Brnabić.

Delegația de afaceri din România va putea participa la lucrările Forumului de Afaceri și la întâlniri B2B cu companii din Serbia reprezentative din domenii de activitate precum energie, construcții și dezvoltări imobiliare, IT&C, agricultură și procesare alimentară.

Evenimentul este dedicat dezvoltării relațiilor bilaterale dintre cele două țări, consolidării prezenței firmelor românești pe piața din Serbia și atragerii de noi investiții în România. Totodată, amploarea evenimentului și nivelul înalt de reprezentare vor oferi companiilor românești cadrul optim de a stabili contacte de afaceri directe cu parteneri de vârf din Serbia.

Data: 13 aprilie 2023.

Locația: Belgrad

Cu această ocazie, CCIR organizează în perioada 12 – 14 aprilie 2023 o misiune economică la Belgrad, care va fi condusă de dl. Mihai DARABAN Președintele CCIR.

Programul deplasării și Agenda Forumului vor fi transmise după confirmarea participării.


Contact: Ștefan Voinea, Director Adjunct, Direcția Relații Externe CCIR

0733 500 004
stefan.voinea@ccir.ro