Misiune economică a Braziliei în Romania

Misiune economică a Braziliei în Romania

Misiune economică a Braziliei în Romania 1403 992

Camera de Comert și Industrie Brașov a organizat miercuri 20 septembrie, la Biblioteca Județeană George Barițiu Brașov, întâlnirea dintre grupul Misiunii Economice a Braziliei în Romania și reprezentanții companiilor brașovene care si-au exprimat interesul de a participa la aceasta întalnire.

Misiunea Economică a Braziliei în România, cu participarea unor importanți reprezentanți ai mediului de afaceri din statul Santa Catarina – Brazilia se desfășoară pe parcursul a 6 zile în perioada 18-24 septembrie 2023, Brașovul fiind vizitat în 20 și 21 septembrie.

Programul misiunii a început în data de 18 septembrie la București, când delegația s-a întalnit în cadrul Recepției de afaceri cu reprezentanții Invest România și ai Ministerului Afacerilor Externe.

Președintele CCIBV, domnul Silviu Costea a încurajat reprezentanții companiilor să participe activ și să interactioneze cu retrezentanții delegației, în funcție de domeniile comune de interes.

Joi, 21 septembrie, domnul Silviu Costea a condus delegația la PARCUL INDUSTRIAL GRAELLS & LLONCH, unde au putut  identifica oportunitățile de afaceri din județul Brașov, cunoscând scenariul industrial și tehnologic al regiunii.

Misiunea are ca obiectiv principal consolidarea legăturilor economice și comerciale dintre cele două țări, identificând parteneriate potențiale, investiții și colaborări bilaterale.