Oportunități de afaceri internaționale

Oportunități de afaceri internaționale

Oportunități de afaceri internaționale 1287 962

INDIA

Firma indiană Creative Group este interesată să încheie parteneriate cu firme românești de arhitectură, respectiv firme din domeniul construcțiilor/materialelor de construcții.

Compania indiană Creative Group are în portofoliul de activitate servicii de consultanță/inginerie în domeniul arhitectural și construcții. Compania a realizat de-a lungul timpului diferite proiecte de arhitectură / construcții în India, dar și în străinătate, care au primit premii și recunoașteri din partea autorităților și a specialiștilor de profil.

Compania indiană este interesată să colaboreze cu firme din România pentru realizarea de proiecte precum: aeroporturi, porturi maritime, stații de căi ferate, structuri arhitecturale de patrimoniu etc.

În măsura în care există interes pentru un parteneriat cu firma indiană, companiile brașovene sunt rugate a iniția un dialog la coordonatele de contact :
1. Sarthak Pawa:-+91 -9675193008
2. Nitesh Dhawan: -+91-7905991554
E-mail: -tendering@creativegroup.co.in

Sugerăm ca o copie a corespondenței cu firma indiană să fie dirijată și la Biroul comercial al EMBASSY OF ROMANIA IN NEW DELHI pentru eventual sprijin ulterior.

Material primit prin amabilitatea Domnului Ionut VIZIRU, minister counsellor
HEAD OF ECONOMIC AND COMMERCIAL OFFICE
EMBASSY OF ROMANIA IN NEW DELHI
3/6 Shanti Niketan, New Delhi 110021 / India
tel: +91.11.24.11.10.20