Oportunități de afaceri prin Rețeaua EEN

Oportunități de afaceri prin Rețeaua EEN

Oportunități de afaceri prin Rețeaua EEN 2560 1032

Centrul EEN Brașov din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Brașov vă prezintă oportunitățile de afaceri la nivel internațional aferente perioadei noiembrie – decembrie  2022.

BRJP20221102002 O companie japoneză caută soluții de automatizare industrială

Tara: Japonia
Tip: Cerere
Descriere:

Compania japoneză este un jucător important pe piața automatizarilor industriale și caută în prezent produse și tehnologii relevante pentru a-și extinde gama de produse. Compania este interesată în special de echipamente de robotică și periferice, cum ar fi senzorii și echipamentele de siguranță, care folosesc soluții inovatoare IoT (Internet of Things) și Industry 4.0. Parteneriatul ar urma să fie sub forma unor contracte de agenție comercială și servicii de distribuție.Această companie japoneză cu peste 50 de ani de istorie este specializată în automatizări industriale atât în ​​calitate de vânzător, cât și de cumpărător. Compania caută în prezent tehnologii și produse în acest domeniu în UE și ar dori să colaboreze cu un producător pentru a-și extinde portofoliul de produse. Compania este interesată de UE datorită numărului mare de soluții inovatoare IoT (Internet of Things) și Industry 4.0 dezvoltate în regiune. Compania japoneză are 25 de birouri de vânzări în Japonia, ceea ce îi permite să păstreze o relație strânsă cu clienții existenți și să dezvolte noi canale de afaceri. Aceasta are peste 10 ani de experiență de lucru cu companii din UE și acum caută noi parteneri. Compania japoneză poate sprijini partenerul UE în următoarele moduri:- Colaborare în elaborarea/pregătirea materialelor de marketing care îndeplinesc cerințele pieței japoneze;- Trimiterea inginerilor lor, dacă situația o permite, pentru a oferi suport tehnic și pentru a prezenta produsele UE potențialilor clienți japonezi;- Asumarea responsabilității pentru serviciul post-vânzare pentru clienți în Japonia.

Tipul și rolul partenerului: Compania japoneza își dorește să lucreze împreună cu un partener care ar trebui să fie capabil să furnizeze orice produs sau tehnologie care este foarte nouă pe piața.Parteneriatul de afaceri nu ar fi pe bază de comision. Compania japoneză preferă să negocieze liber cu privire la prețuri.

Tip de parteneriat: Contract comercial/ Contract furnizare

BRDE20221103015 Retailerul online german caută companii din domeniul metalurgic care să producă vârfuri de gard de protecție împotriva păsărilor

Tara: Germania
Tip: Cerere
Descriere:

O companie germană de comandă prin corespondență, specializată în comercializrea de articole personalizate, produse de uz casnic și de grădină, ar dori să-și extindă portofoliul de produse pentru grădină. Aceasta caută producători sau angrosisti care au posibilitatea să producă vârfuri de protecție împotriva păsărilor. Cooperarea presupune încheierea fie a unui contract de externalizare, fie a unui contract comercial.

Compania își are sediul și depozitul în centrul Germaniei, cu o conexiune directă la cele mai mari autostrăzi și astfel o conexiune bună la infrastructură.

Compania caută acum parteneri care să producă țepi de metal pentru garduri împotriva păsărilor. Ar putea fi luată în considerare și o cooperare cu un angrosist care poate oferi prețuri rezonabile. Desenul cu dimensiunile și alte detalii pot fi furnizate la cerere.

Aceasta caută o producție permanentă, companii cu un standard de calitate ridicat, pentru a crește împreună pe termen lung.

Se caută parteneriate de afaceri în baza unor contracte de externalizare sau comerciale. Aceste parteneriate au scopul de a extinde varietatea de produse pentru a câștiga mai mulți clienți și a extinde piața.

Tipul și rolul partenerului: Compania germană caută firme de prelucrare a metalelor pentru producția țepilor de protecție. Aceasta caută, de asemenea, comercianți de magazine cu stoc complet.

Partenerul va fi responsabil de producția de articole și consumabile pentru marca germană. Produsele se vor vinde prin comerț online și vor fi distribuite de compania germană.

Tip de parteneriat: Contract comercial/ Contract de externalizare

BRJP20221102001 O companie comercială japoneză caută să reprezinte un partener din UE care furnizează substanțe chimice și compuși pentru sectorul electronicelor printr-un contract comercial sau de furnizor

Tara: Japonia
Tip: Cerere
Descriere:

Compania comercială japoneză ar dori să colaboreze cu o firmă din UE care furnizează substanțe chimice și compuși pentru fabricarea de electrozi și alte aplicații în sectorul electronicii. Aceasta dorește să reprezinte partenerul din UE pe piața japoneză sub în baza unui contract comercial sau de furnizare.

Compania japoneză este în domeniul comerțului de 14 ani și are o bază de clienți de încredere în Japonia. Aceasta comercializează în principal produse chimice, o gamă largă de piese de schimb, echipamente pentru producția de pulbere și fluide. Mai mult, este angajată în servicii de inginerie și instalare pentru echipamente specifice.

În prezent, compania este activă în principal pe piețele asiatice, dar caută un partener UE care să poată furniza substanțe chimice și compuși specifici de înaltă calitate și utilizați într-o serie de aplicații, cum ar fi semiconductori și plăci de circuite. Acestea pot oferi partenerului UE o oportunitate de a-și intra sau de a-și extinde afacerea pe piața japoneză prin canalele comerciale existente.

Compania japoneză caută drepturi exclusive de distribuție pentru produse de înaltă calitate care îndeplinesc anumite cerințe. Compania ar dori inițial să ia în considerare un contract de agenție comercială, dar dacă parteneriatul se desfășoară fără probleme, un contract de servicii de distribuție ar fi foarte luat în considerare.

Tipul și rolul partenerului: Partenerul potențial ar trebui să fie capabil să ofere o aprovizionare stabilă de substanțe chimice și compuși de înaltă calitate utilizați pentru fabricarea electrozilor și a altor aplicații în sectorul electronicii.

Partenerul UE ar trebui să aibă standarde înalte pentru a asigura calitatea produselor pe care le furnizează.

Tip de parteneriat: Contract commercial/ Contract de furnizare

BRDK20221026003 Producătorul danez de uși și ferestre clasice caută parteneri pentru producția de ferestre din lemn

Tara: Danemarca
Tip: Cerere
Descriere:  

O companie daneză bine stabilită produce ferestre de modă veche, cu design tradițional, combinate cu tehnici moderne pentru a face ferestre care se potrivesc clădirilor clasice, fiind în același timp complet funcționale și având proprietăți moderne de izolare. Pentru a satisface cererea lor în creștere rapidă, ei caută companii din Europa Centrală și de Est pentru a le realiza ferestrele în baza unui contract de producție.

Compania daneză, înființată în 2015, proiectează și vinde ferestre și uși în modele clasice mai vechi, cu adaptări moderne care se ridică la cerințele energetice de astăzi. Aceștia pun un accent puternic pe ferestrele folosite în clădirile de patrimoniu protejate. Compania produce o gamă de ferestre și uși diferite, inclusiv ferestre cu baton și fiert și uși franțuzești și tocuri care sunt toate realizate din duramen de zada siberiană, cu buiandrugi din pin suedez. Toată sticla utilizată este o combinație de sticlă float de 4 mm și sticlă energetică sau sticlă termică 4-10-4LowE. Ferestrele sunt de obicei livrate cu suporturi batante și cârlige de coadă și sunt furnizate cu tratament de suprafață cu vopsea acrilică.

Compania are o rețea mare în Danemarca, unde vând atât consumatorilor privați, cât și arhitecților și antreprenorilor. Este important pentru companie ca produsele sale să aibă un aspect clasic, care este adaptat fiecărei clădiri individuale, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea și respectând cerințele energetice scandinave. În timp ce cea mai mare parte a pieței lor este în Danemarca, vânzările sunt în creștere în Suedia și SUA.

Pentru a asigura o creștere continuă, compania caută acum un nou producător care poate produce ferestre și uși după modelele pentru care compania este cunoscută. Partenerul ideal este o mică companie care este un producător de ferestre orientat spre tâmplărie, cu referințe pentru calitatea construcției.

Tipul și rolul partenerului: Un viitor partener de producție trebuie să se poată adapta la producerea de ferestre și uși conform design-urilor pentru care este cunoscută compania daneză.

Partenerul de producție pe care îl caută compania trebuie să fie dispus să fie la înălțimea următoarelor:

– O colaborare strânsă pentru a se asigura că elementele livrate corespund cerințelor companiei;

– Disponibilitatea de a cumpăra „fitting danez” pentru elemente, de preferință prin un dealer danez;

– Capabil și dispus să investească în instrumente pentru a produce noi profile la standardele de calitate dorite;

– Să semneze un NDA în primă instanță și înainte de începerea producției să încheie un contract care să asigure că noul producător nu va putea concura singur sau prin alții pe piețele pe care își desfășoară activitatea compania, să conteze pe produsele pe care compania lasă producția unui nou partener și că un nou partener nu poate comercializa profilurile companiei pe alte piețe fără acordul scris al companiei.

Tip de parteneriat: Contract de externalizare

BRPT20221121008 Un producător portughez de produse alimentare sănătoase, organice, naturale și durabile caută distribuitori și/sau agenți comerciali pentru vânzarea produselor pe piața europeană

Tara: Portugalia
Tip: Cerere
Descriere:

Compania are sediul în regiunea Centru a Portugaliei, este producător de produse sănătoase și 100% naturale. Oferă produse sigure și durabile, cum ar fi gustări cu fructe și legume,  batoane sănătoase, mese uscate pre-preparate, supe uscate și alte produse deshidratate. Aceasta dezvoltă produse pentru industria alimentară, cum ar fi prafuri de fructe și legume fără gluten; produse vegane și organice. Compania dorește să înființeze un serviciu de

Compania este interesată să ofere clienților săi produse noi sănătoase și durabile, care încă nu sunt ușor disponibile în unele țări. Prin urmare, compania este deschisă să stabilească unul dintre următoarele tipuri de cooperare:

Compania dorește să încheie un contract de agenție comercială cu un partener care să reprezinte produsele pe piețele internaționale

și/sau

Compania caută, de asemenea, un distribuitor care să vândă produsele pe piețele internaționale, în cadrul unui contract de servicii de distribuție.

Tipul și rolul partenerului: Compania cauta un partener care doreste sa reprezinte produsele printr-un parteneriat serios si de lunga durata.

Tip de parteneriat: Contract comercial

BRSK20221108024 Brutăria slovacă caută furnizori de ingrediente alimentare și noi parteneri

Tara: Slovacia
Tip: Cerere
Descriere:

Brutăria slovacă se concentrează pe producția de produse de patiserie congelate precum pizza, baghete de pizza cu diverse arome și garnituri (salam, magrerita, ciuperci), dar și multe alte produse de patiserie congelate cu umpluturi dulci și sărate (produse de patiserie daneze, foietaj, cu fructe, cacao). , umpluturi de vanilie). De asemenea, produc croissante complet coapte cu mai multe tipuri de umpluturi precum cacao, vanilie, căpșuni, afine etc.

Compania caută noi parteneri:

– Producător sau furnizor de materii prime necesare producției (fructe congelate, legume congelate, ulei, pizza). pastă, pastă de tomate

– Producător furnizori de umpluturi (menționați mai sus)

Compania este, de asemenea, interesată să găsească noi parteneri din UE care să-și plaseze produsele în super-piețe, distribuitori de alimente și angroși din țările europene.

Tipul și rolul partenerului căutat: Se caută un partener care să furnizeze materii prime sau care să distribuie produsele companiei pe alte piețe.

Tip de parteneriat: Contract comercial

Contact

Ștefania Molea

0268 547 084

stefania.molea@ccibv.ro