Programul de Formare a Capacităților Managerilor ”Republica Moldova-România”.

Programul de Formare a Capacităților Managerilor ”Republica Moldova-România”.

Programul de Formare a Capacităților Managerilor ”Republica Moldova-România”. 1181 884


Camera de Comerț si Industrie Brașov în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită companiile brașovene să participe, gratuit, marți 21 mai 2024 la întâlnirea cu delegația din Republica Moldova, organizată în cadrul Programului de Formare a Capacităților Managerilor ”Republica Moldova-România”.

Cu ocazia vizitei la Brașov, reprezentanții companiilor din Republica Moldova își doresc să cunoască și să viziteze companii brașovene care activează în domenii de activitate similare.

Domeniile de activitate și interese de cooperare: turism, vinificație, fructe proaspete și deshidratate, plante medicinale, nuci, medicină naturistă și cosmetică, miere, hrană pentru pești, materii prime, accesorii și echipamente pentru brutării,  produse de patiserie și cofetărie, vișine în suc propriu (pentru patiserii, brutării), uniforme de lucru (construcții, medicină, hoteluri,etc.) , echipamente medicale, inovații medicale, dispozitive medicale și soluții pentru sistemul de sănătate.

Companiile din Republica Moldova se întâlnesc cu cei interesați de aceste domenii în data de 21.05.2024 la ora 14:00 la sediul CCI Brașov.

Programul cuprinde organizarea de instruiri online și o vizită a reprezentanților companiilor din Republica Moldova la Brașov în perioada 20 mai 2024- 24 mai 2024.

Companiile interesate de o întrevedere vor contacta CCI Brașov la adresa de e-mail:luisa.palos@ccibv.ro, persoană de contact Luisa Paloș, telefon 0728 137727.

Data: 21 Mai 2024; ora: 14,oo; locația: Sediul CCI Brașov, str. Mihail Kogălniceanu 18-20


Persoana de contact:
Luisa Paloș, telefon 0728 137727,