Programul ROUNIT

Programul ROUNIT

Programul ROUNIT 1756 1196


Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR)  în colaborare cu Asociația Românilor din Italia au lansat la sfârșitul anului trecut programul ROUNIT, proiect de interes național pentru România.

Prin acest program, CCIR contribuie la dezvoltarea economică a României și vine în sprijinul mediului de afaceri care se confruntă cu criza forței de muncă.

Sunt invitate companiile de stat, mediul de afaceri și multinaționalele să folosească portalul ROUNIT (adresa web: www.rounit.org) înscriindu-se gratuit în portal și publicând gratuit nevoile de angajare, personal calificat sau necalificat.
Din fericire, venim cu o veste buna: din studiile și statisticile efectuate cu partenerul Asociatia Românilor din Italia, în diaspora sunt peste 5 milioane de romani. Aceste resurse umane există din abundență pentru toate domeniile de activitate care se confruntă cu criza forței de muncă în România. Tot din chestionare rezultă că oferta salarială din România mai ales din domenii precum: construcții, servicii, sănătate publică sau învățământ este deseori mai bună în comparație cu țările în care trăiesc compatrioții noștri, bineînțeles ținând cont de anumite aspecte precum costul chiriilor, nivelul ridicat de trai, nucleul familiar, etc.

Invităm companiile să acceseze cu programul ROUNIT, un program simplu, gratuit și eficient. Orice sugestie sau sesizare poate fi transmisă pe adresa de email contact@rounit.org.