Proiect ”Cluburi de orientare vocațională și dezvoltare personală” | Partener Miele Tehnica Brașov

Proiect ”Cluburi de orientare vocațională și dezvoltare personală” | Partener Miele Tehnica Brașov

Proiect ”Cluburi de orientare vocațională și dezvoltare personală” | Partener Miele Tehnica Brașov 1384 1040

Compania Miele Tehnica Brașov s-a alăturat proiectului Camerei,  susținând orientarea vocațională și dezvoltarea personală în 10 școli din județul Brașov.

În perioada 28.03.2022 – 31.03.2022 am avut ocazia să cunoaștem copii minunați de la școlile din Cuciulata, Feldioara, Hoghiz și Hăghig. Pentru mulți dintre ei, cls a VII- a și a VIII- a, aceasta a fost prima prezentare și primul atelier organizat în afara programei școlare.

Miele Tehnica Brașov s-a alăturat cauzei noastre de a crea perspective noi cu privire  la viitorul profesional.

Prin atelierele desfășurate, elevii au personalizat un kit de lucru – Căsuța Meseriilor, prin care au putut să redea într-o formă interactivă domeniul de interes cu privire la profesiile viitoare.

Compania Miele Tehnica Brașov, reprezentată de doamna Daniela Caluian, a oferit participanților informații valoroase legate de posibilitățile pe care aceștia le pot avea în cadrul companiei (practică, vizite ale companiei, participări la evenimente, etc)

Echipa Miele Tehnica Brașov revine în toamnă în aceste școli pentru a oferi sesiuni de mentorat susținute de aganjații companiei, experți pe diverse departamente ale companiei.

Felicitări Miele Tehnica Brașov pentru implicare, suntem onorați să vă avem alături în acest demers dedicat generațiilor Z și Alpha!!

Ne bucurăm că acest proiect devine din ce în ce mai vizibil în rândul comunității brașovene, aducând plusvaloare educației.

Mulțumim tuturor firmelor implicate, care și-au adus contribuția de-a lungul acestui program: DacoArt, Valdoris, Pizzeria Della Nonna, Academia de Bricolaj, Clubul Economic German, Kronwell, Coresi, Muzeul de Etnografie Brașov, Joysoquin, Nimatron Technik, Bosch Romania, Hotel Kronwell, Groupama.

Vom reveni cu noutăți legate de acțiunile susținute.

Până atunci, nu ezitați să vă înscrieți în programul nostru, ca parteneri sau mentori.

Copiii au nevoie de dumneavoastra!

Contact

Daniela DOBRAI-PALAMARI – Departament  Marketing & PR

0723 671 307

daniela.palamari@gmail.com