Sondaj de Opinie Romania 2022

Sondaj de Opinie Romania 2022

Sondaj de Opinie Romania 2022 946 757

Camera de Comerț și Industrie a României,  partenerul Forumului Economic Mondial de la Davos realizează și în acest an Sondajul de Opinie Romania 2022.

Acest Sondaj de Opinie reprezintă componenta principală a Raportului Competitivității Globale ediția 2022 și relevă datele necesare evaluării anuale a mediului economic și a capacității sale de a realiza o creștere economică susținută.

Raportul Competitivității Globale este, din 1979, publicația emblematică a Forumului Economic Mondial (WEF) de la Davos și este recunoscut ca lider mondial în domeniul comparației factorilor care afectează competitivitatea și creșterea economică. Forumul Economic Mondial întocmește anual Raportul Competitivității Globale, un clasament al competitivității realizat pe baza intervievării a 15.000 de directori de companii din 144 de țări, printre care și România.

Camera de Comerț și Industrie a României în calitate de partener al WEF pentru realizarea Sondajului de Opinie 2022 intervievează 100 de directori executivi ai unor companii  active în România, care-și vor exprima opinia asupra mediului economic în care-și desfășoară activitatea.

Forumul Economic Mondial de la Davos, pe baza datelor pe care CCIR le va raporta prin Sondajul de Opinie, va realiza clasamentul mondial al competitivității economiei României la nivel mondial.

Completarea chestionarului necesita alocarea unui timp de aproximativ 40 de minute și va fi returnat la adresa bcm@ccir.ro. Metodologia de completare este cuprinsa în cadrul chestionarului.

Menționăm că doar persoanele cu funcție de conducere pot completa acest chestionar.

Termenul limită pentru completarea chestionarului este 31 mai 2022.

Contact: Direcția Relații Interne și ICC Romania
bcm@ccir.ro
021 319 18 85