Târgul Internațional de Vinuri ”Wine Vision by Open Balkan”

Târgul Internațional de Vinuri ”Wine Vision by Open Balkan”

Târgul Internațional de Vinuri ”Wine Vision by Open Balkan” 1472 1182


Vă informăm că în perioada 01-04 septembrie 2022 se va desfășura  la Belgrad, Târgul Internațional de Vinuri ”Wine Vision by Open Balkan”.

Evenimentul  este organizat sub egida guvernelor Serbiei, Macedoniei de Nord și Albaniei în cadrul inițiativei Open Balkan și  se adresează tuturor producătorilor de vin din regiune.

Târgul va oferi prilejul de a împleti rutele vinului balcanic într-un mod unic și adună cei mai buni producători de vin din regiune.
Scopul târgului este de a celebra meșteșugurile maeștrilor în producerea celor mai bune vinuri și promovează o combinație unică de arome și arome care reprezintă spiritul Balcanilor, geografia sa și abundența de soiuri, precum și mentalitatea celor care se bucură de vinuri provenind din aceasta si din alte regiuni.
Cu scopul de a găzdui cât mai multe crame posibil, care vor participa la Wine Vision by Open Balkan 2022, a fost conceput un program bogat care include Open Balkan Wine Trophy 2022, adunări profesionale de diverse formate, cursuri de master, discuții despre potențialul industria vinului din Balcani, posibilități de participare sporită pe piețele globale, precum și Întâlniri B2B în care vi se va oferi oportunitatea de a vă extinde afacerea, de a stabili noi contacte și consolidarea celor  existente.
O atenție deosebită va fi acordată condițiilor pentru expozanți, cu accent pe închirierea spațiului expozițional la preturi subvenționate. Târgul va include opțiuni de vânzare, nu doar conținut expozițional și vizitatori; cunoscătorii vor avea ocazia să cumpere vinuri alese și să cunoască proprietarii cramelor.
Capitală a celor mai bune vinuri, în cadrul acestui târg, Belgradul îi va reuni pe cei mai eminenți vinificatori, viticultori, maeștri de pivniță, oenologi, somelieri și negustori de vinuri, precum și expozanti de la cele mai cunoscute crame europene și mondiale. La târg vor participa și distribuitori și comercianți de vinuri din toată lumea.
Primul Târg Internațional de Vinuri, Wine Vision by Open Balkan, este o oportunitate perfectă de a vă prezenta
gama de produse pentru numeroșii vizitatori interni și străini și să vă asigurați prezența pe noi piețe.

Contact: dl. Stevan Rajta, președintele Asociației Producătorilor de Vinuri din Serbia

+38 162 394 445
stevan.rajta@yahoo.com

Material primit prin amabilitatea Camerei de Comerț și Industrie a României