Târgul Transport Logistic din München

Târgul Transport Logistic din München

Târgul Transport Logistic din München 946 753

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană organizează în perioada 9-12 mai 2023 standul comun al României la târgul Transport Logistic din München.

Târgul găzduiește 2.374 de expozanți din 63 de țări pe un spațiu expozițional de 125.000 m² în 10 hale, spatiu in aer liber sau sine de cale ferata. Cei ca. 64.000 de participanți reprezintă 124 țări din întreaga lume.

În calitate de co-expozant veți putea beneficia de vizibilitate și marketing național, România fiind promovată ca locație investițională și logistică în fața celor 64.000 de participanți și a peste 500 de jurnaliști/reprezentanți media. De asemenea, veți avea oportunitatea de a întâlni și interacționa cu jucători cheie din domeniu.

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) va prelua toate sarcinile de pregătire, de la rezervarea suprafeței de expunere, angajarea constructorului de stand și înregistrarea participanților etc., până la suportul la fața locului. Coexpozanții ultimei ediții au fost: Dunwell Industrial Brokerage, Euroccoper, Port Bazinul Nou (Galati), Portul Constanţa, Speed & Trust, TTS (Transport Trade Services) şi Warehouses de Pauw Romania (WDP Romania).

Contact: Camera de Comert si Industrie Romano-Germana – Raluca-Ioana Aldica,  Consultant
Green Tech & Sustainable Development
Econet Romania | Department Consulting & Services
aldica.raluca@ahkrumaenien.ro