UNIDENT- Top 8 Romania. Un brand premium care nu face compromisuri.

UNIDENT- Top 8 Romania. Un brand premium care nu face compromisuri.

UNIDENT- Top 8 Romania. Un brand premium care nu face compromisuri. 2048 1410

Unident Group este un brand medical premium, a carui viziune, misiune si valori  l-au pozitionat pe locul 8 in Topul National al clinicilor dentare din Romania.

Prima clinica Unident a fost înființată în anul 2000, la Tulcea, de către fondatoarea si CEO Unident – Dr.Petronela Luca, Doctor in Stiinte Medicale, medic cu experienta in Implantologie Orala si Parodontologie.

Incepand cu anul 2017 Unident s-a extins la nivel national, astazi avand reprezentanțe în patru regiuni geografice ale Romaniei, in Dobrogea, Moldova, Muntenia si Transilvania, in orasele: Tulcea, Galați, Buzău și Brașov, iar planul de extindere vizeaza zonele de interes turistic si pacientii care vin pe segmentul de turism medical, dar si orasul Bucuresti.

Investitiile continue si precoce in digitalizare, precum si utilizarea tehnologiilor viitorului pentru obtinerea succesului tratamentelor au facut ca brandul sa fie recunoscut la nivel national si sa existe o cerere crescuta pentru serviciile marca Unident din partea pacientilor aflati in alte regiuni ale tarii, dezvoltandu-se astfel, organic, un segment de turism medical national.

,,De peste douăzeci de ani punem focus pe acordarea de servicii medicale premium, realizate cu ajutorul tehnologiilor viitorului, oferind solutii complete de tratament, pentru toti membrii familiei. Tehnologiile inovatoare vin sa suplimenteze experienta profesionala si daruirea medicilor, clinicile fiind dotate cu scannere intraorale si faciale, tomografe 3D, aparate de anestezie computerizate sau fara ac, lasere performante, imprimante 3D si roboti  pentru frezarea coroanelor dentare, tehnologii digitale care analizeaza ocluzia dentara sau masoara pungile parodontale. Anul 2022 a constituit apogeul investitiilor in digitalizare si automatizare, cu scopul obtinerii  performantei actului medical si a satisfactiei pacientilor, acestia beneficiind de cele mai inovatoare solutii de tratament, pentru salvarea dintilor  Dr. Petronela Luca, Manager General Unident Group

Fiind primele clinici avizate pe segmentul Anestezie si Terapie Intensiva, in cele patru orase se poate spune ca Unident este un promotor si pune intotdeauna pacientii pe primul loc, oferind servicii de analgosedare, inhalosedare si chiar sedare prin hipnoza. Pacientii mici si mari care au frica de medicul dentist, pacientii care au  nevoie de tratamente complexe sau pacientii cu dizabilitati sunt tratati cu succes in Clinicile Unident.

In 2020, in plina pandemie, pentru o comunicare facila, noncontact, dar si pentru a inlatura teama la dentist, Unident a fost prima clinica din Romania care a investit si a dotat toate clinicile cu cei mai empatici roboti umanoizi – Pepper, care pentru prima data in lume, au fost dezvoltati sa vorbeasca limba romana cu pacientii sai.

Unident Group detine 4 Clinici Dentare Premium, 3 Centre de Radiologie Dentara Digitală 3D, un Laborator Dentar Digital, 2 centre de Oxigenoterapie Hiperbară și 4 Centre de Educație Medicală Continua, care sunt dedicate excelenței în medicina dentară.

Prin dezvoltarea Centrelor de Educatie Medicala Continua Unident vizeaza sa sporeasca calitatea serviciilor medicale stomatologice la nivelul Clinicilor Unident, dar si la nivel national, prin cresterea performantei profesionale a medicilor dentisti, cat si a asistentilor medicali si a tehnicienilor dentari.

Echipa numără peste 80 de membri care sunt pregătiți continuu pentru a obține cele mai bune rezultate, de fiecare dată, pentru toți pacienții Unident. Eforturile susținute depuse de-a lungul timpului au făcut ca peste 45.000 de pacienți să aibă încredere în serviciile Unident și multi să-i recomande.

,,Punem accent pe informarea pacientilor in vederea constientizarii impactului sanatatii orale asupra sanatatii intregului organism si afectarea calitatii vietii acestora. Misiunea noastra nu este doar sa tratam pacientii, ci ne-am propus sa prevenim afectiunile dentare, sa monitorizam atent pacientii si sa facem educatie sanitara prin cat mai multe mijloace. Digitalizarea si aportul A.I ne face aceasta sarcina mai usoara, astfel dezvoltam continuu Aplicatia mobila,,My Unident,, care vine in sprijinul pacientilor cu informatie in timp real, asigurandu-le accesul facil la serviciile noastre, la informatie medicala valoroasa si la interactiunea rapida cu echipa Unident”,  DR  P. L.

In primele 5 luni ale anului 2023 Unident Group prezinta consolidat o crestere a numarului de pacienti cu 55 % si o crestere a cifrei de afaceri cu 35 % fata de anul precedent, avand stabilite ca obiective strategice  cresterea performantei actului medical si imbunatatirea experientei pacientilor in clinicile si centrele de radiologie.

Inca din 2020 Unident vine in sprijinul pacientilor oferindu-le Pachete de tratament inovatoare, premium, la preturi avantajoase, astfel facilitand accesul cat mai multor pacienti la servicii medicale premium.

Unident si-a propus să depășeasca mereu așteptările pacienților, oferind servicii medicale inovatoare, la standarde premium, în deplină siguranță și confort.

Innovative treatment solutions for you