Ziua IEI Românești la Split

Ziua IEI Românești la Split

Ziua IEI Românești la Split 946 768

Ziua IEI Romanesti la Split are loc în contextul în care, în acest an, între România și Croația se aniversează 30 de ani de relații diplomatice.

Evenimentul se va desfășura în data de 23 iunie 2022 la ora 11,00 la vila de protocol Dalmacija.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Ambasada României în Republica Croația și cu participarea reprezentanților economici și guvernamentali din ambele țări.

„Ziua IEI Românești“ va reuni diplomația și afacerile și va permite companiilor române și croate să puna bazele unor parteneriate durabile.

La eveniment vor fi prezenți Excelența Sa domnul Constantin-Mihail Grigorie, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al României în Republica Croația, doamna Marija Kapitanovic, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republici Croația în România, domnul Stjepan Roglić, Consul Onorific al României la Split, reprezentanți ai Repatriot  alături de oficiali ai autorităților locale,  Ministerului Economiei și Dezvoltării Durabile, Camerei de Comerț din Dalmatia si Oficiului Turismului în Croația și de cei ai companiilor românești și croate participante.