Aeroportul Internațional Brașov își deschide porțile!

Aeroportul Internațional Brașov își deschide porțile!

Aeroportul Internațional Brașov își deschide porțile! 1245 926

Aeroportul Internațional Brașov, primul aeroport construit în România în ultimii 50 de ani, își va deschide în curând porțile spre destinații mult așteptate de comunitatea noastră.

Așa cum știți, a fost un parcurs cu provocări, însă ne mândrim cu reușita finalizării acestui proiect, atât de important ca motor de dezvoltare a întregii regiuni și vă invit să ne bucurăm împreună de oportunitățile viitoare! Ne dorim ca, alături de dumneavoastră, să oferim pasagerilor acea experiență de călătorie cât mai plăcută și lipsită de stress, conexiuni rapide și multe destinații căutate!

În acest demers comun de punere în valoare a beneficiilor aeroportului pentru regiunea noastră, vin cu încredere către dumneavoastră cu rugămintea de a ne sprijini în identificarea rutelor de interes pentru aceste călătorii.

Am creat un scurt chestionar pe care îl găsiți AICI, iar răspunsurile din partea dvs., până în 27 septembrie, vor fi apreciate și vor contribui la o cunoaștere mai fidelă a nevoilor și potențialului regiunii.

Alexandru ANGHEL, Directorul Aeroportului Internațional Brașov

Contact: Sorina BOLDEANU, Consilier – Consiliul Judeţean Braşov

0724 845 170
sorina.boldeanu@cjbrasov.ro