MÜSİAD EXPO Trade Fair

MÜSİAD EXPO Trade Fair

MÜSİAD EXPO Trade Fair 947 711

Cea de-a 19-a ediție a  târgului comercial MÜSİAD EXPO va avea loc la Istanbul în perioada 02-05 noiembrie 2022 la Centrul de Târguri TÜYAP.

MUSIAD este o puternică „Organizație a Societății Civile”, care are peste 12.000 de membri în țară și în străinătate, reprezintă 60.000 de întreprinderi, are aproximativ 1.800.000 de angajați, are 83 de puncte de contact în Turcia, oferă servicii în 81 de țări diferite, în total 164 de puncte. , își comunică recomandările instituțiilor și organizațiilor publice existente.

La cel de-al 18-lea târg comercial MÜSİAD EXPO din 2020 au participat în principal S.E. Recep Tayyip Erdoğan, Președintele Republicii Turcia, precum și peste 15.000 de oameni de afaceri din 125 de țări și peste 2000 de expozanți din 25 de țări. Alți vizitatori au inclus mulți membri ai presei naționale și internaționale, birocrați seniori și academicieni.

Vă informăm că în cadrul Târgului nostru MÜSİAD EXPO vor fi prezente,  în special, sectoarele de construcții, materiale de peisaj, materiale de consum durabil, turism, medical, alimentație și alimentație, creșterea animalelor, mașini, metal, automobile, chimie, energie, tehnologie informatică. , industria serviciilor și textilele.

Informații suplimentare regasiți mai jos.

În data de 04 noiembrie 2022  se vor  se vor organiza întâlniri bilaterale cu companiile turcești  în Centrul TÜYAP.

Listele companiilor solicitante sau ale participanților vor fi transmise Ministerului Comerțului din Turcia. După procesul de evaluare, firmele aprobate și participanții care vor fi incluși în misiunile de cumpărare vor fi determinate și vor primi răspuns în termen de o lună.

În contextul misiunii de cumpărare, cheltuielile de cazare de 3 nopți ale oamenilor de afaceri aprobate, transferul intern (aeroport-hotel, hotel-aeroport) și programele de participare la MÜSİAD EXPO vor fi acoperite de Ministerul Comerțului din Republica Turcia în Hotelul TÜYAP Palas.

Companiile și participanții neaprobați pot vizita Târgul Comercial MÜSİAD EXPO ’22 ca vizitatori obișnuiți, beneficiind de prețuri rezonabile pentru cazare și alte cheltuieli.

Solicităm cu amabilitate companiile care doresc să participe la Târgul Comercial MÜSİAD Expo ’22 în contextul misiunilor de cumpărare să completeze formularul care poate fi contactat prin linkul de mai jos către aplicație:

Contact: Dr. Cihad TERZİOĞLU, Secretary General

centricall2@musiad.org.tr