Alegerile tale personalizate: Cosmopolit Cantacuzino și Cosmopolit Rise

Alegerile tale personalizate: Cosmopolit Cantacuzino și Cosmopolit Rise

Alegerile tale personalizate: Cosmopolit Cantacuzino și Cosmopolit Rise 800 472


Cosmopolit este o experiență.
Te invităm să o descoperi în locuința potrivită ție

Ne place să fim întotdeauna pregătiți să răspundem nevoilor și dorințelor tale, mereu în trend și cu accente de viitor. Așa am creat și cele mai recente ansambluri Cosmopolit Cantacuzino și Cosmopolit Rise.


COSMOPOLIT CANTACUZINO

Cu o poziționare ultracentrală, pe strada Dr. Ion Cantacuzino Nr.22, Brașov, complexul este unul din puținele care se vor mai putea construi atât de aproape de centrul orașului.

Cele 2 clădiri ale ansamblului, gândite într-un design nou, elegant și modern, neegalat până acum, vor avea structuri ușor diferite: blocul A având 2S+P+4+M și blocul B, 2S+P+4+M1+M2.

Orice ai alege dintre cele 80 de apartamente, vei avea acces rapid la toate facilitățile din această zonă atât de căutată și exclusivistă a Brașovului.

Te invităm, așadar, să te bucuri de experiența unică, personalizată pe care o oferă Cosmopolit Cantacuzino.

Structuri 2 Camere
Structuri 3 Camere și 4 Camere


COSMOPOLIT RISE

Amplasat într-o zonă care oferă acces rapid către centru și zonele comerciale pentru nevoile vieții cotidiene, pe strada Carpaților 61 B, Brașov, Cosmopolit Rise va avea 10 etaje, cu 1 spațiu comercial la parter și 44 de apartamente.

Complexul promite un confort suplimentar și prin nota de discreție dată de numărul mic de apartamente.

Descoperă gama variată de structuri a complexului Csomopolit Rise: de la studiouri, la apartamente cu 2, 3 sau 4 camere și penthouse-uri.

Structuri 2 Camere si 3 Camere

Cel mai important loc în care timpul are o valoare aparte este acasă, căci aici e reduta în care ne reîncărcăm pentru tot ce facem. De aceea gândim și creăm totul – de la cele mai mici detalii, până la priveliștea pe care o oferă apartamentele de la etajele superioare și terasele penthouse-urilor – să îți ofere un stil de viață premium.

Echipa noastră de vânzări îți stă la dispoziție pentru a te ghida în cea mai bună decizie de achiziții.

Contact

Office: Str. Mihai Viteazul Nr.6 – Brașov.

0724.999.992 / 0741.185.185

office@cosmopolit.ro