Apel de competiţie “Discover Vienna: Manufacturing Edition 2022”

Apel de competiţie “Discover Vienna: Manufacturing Edition 2022”

Apel de competiţie “Discover Vienna: Manufacturing Edition 2022” 630 630
Vă informăm  despre  apelul de competiţie la care se pot înscrie şi firme româneşti ce dezvoltă soluţii inovatoare pentru sectorul de producție.

Avantajele participării  la competiţia “Discover Vienna: Manufacturing Edition 2022” – Call for Start-ups & Scale-ups – deadline 3 mai 2022:

Manufacturing CLC East și Vienna Business Agency au lansat ediţia 2022 a programului pentru Start-up-uri şi Scale-up-uri din Austria, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Grecia, Ungaria, Macedonia de Nord, România, Serbia, Slovacia, și Slovenia, care au soluții pentru sectorul de producție, intitulată “Discover Vienna: Manufacturing Edition 2022”.

Până la 15 start-up-uri , selectate din cele care vor aplica pentru program,  vor fi invitate la Viena în timpul festivalului ViennaUP’22 (unul dintre cele mai mari festivaluri pentru start-up-uri din Europa), care va avea loc în perioada 30 mai – 03 iunie2022.

Acestea vor avea șansa de a participa la un program intensiv de cinci zile în capitala Austriei. Tinerii fondatori vor fi invitați la Viena în perioada 30 mai – 3 iunie pentru a explora scena industriei autohtone și ecosistemul local de start-up-uri. În timpul șederii, programul va conține oportunități de relaționare cu start-up-uri și potențiali investitori în timpul festivalului ViennaUP’22, vizite la companii cheie din industrie, întâlniri cu corporații și sesiuni de informații despre oportunitățile de finanțare și cea mai recentă tehnologie. În plus, participanții vor primi instruire pentru dezvoltarea afacerilor și mentorat pentru pregătirea investițiilor. Participarea la “Discover Vienna: Manufacturing Edition” poate fi un excelent punct de intrare în oportunitățile de finanțare oferite de EIT Manufacturing și va permite start-up-urilor accesul la rețeaua de parteneri CLC East.

În timpul șederii lor la Viena, EIT Manufacturing CLC East oferă reprezentanților start-up-urilor spațiu de birou gratuit, precum şi acoperirea  costurile de călătorie către și dinspre Viena și acoperirea costurilor pentru cazare (cu excepția solicitanților cu sediul în Viena).

Dintre acestea,  un număr de 10 start-up-uri vor fi selectate pentru a participa la sesiunea de pitching din cadrul “BoostUp! East Finals at the Manufacturing Day”, organizată în data de 1 iunie 2022. Câștigătorii “BoostUp! East Finals” vor primi un bilet rapid de acces la serviciile de afaceri ale EIT Manufacturing şi la un flux de finanțare de până la 300.000 Euro.

 Cine poate participa la “Discover Vienna: Manufacturing Edition”?

Sunt eligibile să participe start-up-urile și scale-up-urile care au soluții în domeniul producției și sunt încorporate într-una dintre următoarele țări: Austria, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Grecia, Ungaria, Macedonia de Nord, România, Serbia, Slovacia și Slovenia. Companiile nu trebuie să aibă mai mult de opt ani și trebuie să aibă cel puțin doi membri ai echipei. Solicitanții trebuie să fi depășit stadiul de prototip și să se fi lansat deja cu succes pe piața lor internă.

Contact

Dr.Ing Adi-Cristina MITEA – Wirtschafts- und Handelsrätin / Consilier economic
AMBASADA ROMÂNIEI ÎN REPUBLICA AUSTRIA

viena.economic@mae.ro