Conferința Business Brains 2023

Conferința Business Brains 2023

Conferința Business Brains 2023 299 168

Conferința Business Brains este organizată de Asociația Clubul Oamenilor de Afaceri Basarabia și se va desfășura în 26 octombrie 2023 la  Brașov, fiind  ocazie unică pentru liderii de afaceri din întreaga țară de a face schimb de experiență și cunoștințe,

Conferința din acest an va fi una foarte interesantă, cu prezentări și discuții susținute de speakeri valoroși, care vor împărtăși informații despre cele mai recente schimbări din business, precum și sfaturi practice despre cum să le faci față.

Programul include workshopuri, paneluri și prezentări din partea unor experți de top din industriile lor, top manageri și investitori cu afaceri de succes pe piețele din SUA, UE, România, Republica Moldova și alte piețe.

Cei 10 speakeri , cu o experiență impresionantă în afaceri, investiții și consultanță, sunt gata să-și împărtășească cunoștințele celor peste 400 de participanți din UE, SUA, UK, România, Moldova: antreprenori, top manageri și investitori vor discuta despre cele mai importante și actuale probleme din business: 2 subiecte în 2 paneluri interesante.

Principalele subiecte ale evenimentului, care să te inspire și să te ajute să afli mai multe despre business:
  • Future of business
    Despre transformarea digitală, necesară pentru a prospera în aceste timpuri incerte și modul în care companiile pot avea un impact pozitiv atât asupra mediului, cât și asupra dezvoltării businessului.
  • Growth and Resilience
    Ce impact au pandemia, războiul și radicalizarea socială asupra vieților noastre, a societății și businessului, dar și cum putem dezvolta branduri durabile, care să prospere în climatul economic dificil de azi.
  • Networking
    O sesiune de networking în cadrul căreia puteți stabili conexiuni cu unele dintre cele mai strălucite creiere din domeniul afacerilor, cu unii dintre cei mai de succes investitori, antreprenori și manageri de top. Și, pentru a face lucrurile mai ușoare, vom începe cu o degustare de vin, hai să o numim un catalizator de comunicare.

Accesul la conferința se va face în limita locurilor disponibile, pe baza de bilet, disponibile pe bilete.businessbrains.ro. 

Participarea online este gratuită, detalii suplimentare vor fi anunțate pe BusinessBrains.ro și rețelele de socializare.

Contact:  Ionela Solomon – Secretar General – Asociația Clubul Oamenilor de Afaceri Basarabia