CONFERINȚA DE ECONOMIE CIRCULARĂ

CONFERINȚA DE ECONOMIE CIRCULARĂ

CONFERINȚA DE ECONOMIE CIRCULARĂ 945 712


Vă invităm să fiți parte din startul turneului național al Conferințelor Regionale CIRCULARIO, cu prima oprire în Brașov. Acest eveniment este organizat de Cancelaria Prim-Ministrului, care deține președinția Comitetului de Coordonare pentru Economia Circulară în România în parteneriat cu PIVOT-C.

Conferința inaugurează o serie de întâlniri dedicate promovării și implementării principiilor și proiectelor de economie circulară în România.

Obiectivul evenimentului este de a explora și dezvolta soluții inovatoare și abordări de economie circulară, ce pot transforma provocările de mediu în oportunități sustenabile, adaptate specificului regional.

Platforma CIRCULARIO reunește lideri de opinie, reprezentanți din administrația publică centrală si locală, industrie, startup-uri și mediul academic, într-un dialog pe tema economiei circulare, având ca scop identificarea de practici și noi căi de colaborare și contribuind astfel la modelarea viitorului economiei circulare în România.
Agenda conferinței de la Brașov va include sesiuni de prezentare, prezentări de caz și oportunități de networking, toate concepute pentru a inspira și a accelera tranziția către o economie circulară în România .

Companiile brașovene sunt invitate să se alăture acestui demers important, contribuind astfel la modelarea viitorului sustenabil al țării noastre. Prezența și expertiza dumneavoastră vor adăuga o valoare inestimabilă dialogului și eforturilor noastre comune.

Confirmarea participării la adresa de e-mail: iuliana.toba@circularpivot.com

Data: 1 Aprilie 2024;  interval orar: 14,00-18,00; Locația:Hotel Kronwell, Brașov

CIRCULARIO reprezintă o inițiativă a PIVOT-C,  dezvoltată în parteneriat cu Guvernul României și susținută activ de companii de vârf din mediul privat, dedicată accelerării tranziției României către o economie circulără.

Concentrându-se pe șectoare de piață esențiale pentru ecosistemul circularității, CIRCULARIO facilitează atingerea obiectivelor naționale prin identificarea de proiecte inovatoare, educare, extindere și implementare a soluțiilor sustenabile la nivel național și regional. CIRCULARIO ește un accelerator de inovație prin colaborare și co-creare, invitând organizații din toate domeniile să se alăture mișcării circulare pentru un viitor mai verde și proșper în România.