Conferința „Finanțări europene 2021-2027. Împreună dezvoltăm regiunea!”

Conferința „Finanțări europene 2021-2027. Împreună dezvoltăm regiunea!”

Conferința „Finanțări europene 2021-2027. Împreună dezvoltăm regiunea!” 1181 885


Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru împreună cu Camera de Comerț și Industrie Brașov și în parteneriat cu Consiliul Județean Brașov, a organizat în data de 23.02.2023, conferința:

„Finanțări europene 2021-2027. Împreună dezvoltăm regiunea!”

Prin acest eveniment,  Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru a avut un dialog direct cu grupurile țintă eligibile spre finanțare prin Programul „REGIUNEA CENTRU” 2021-2027, în cadrul unor evenimente desfășurate în fiecare județ din Regiunea Centru.

Dezvoltarea Regiunii Centru cu sprijinul fondurilor europene, atât la nivel regional, cât și la nivel județean, este un obiectiv la care suntem angajați cu scopul îmbunătățirii calității vieții cetățenilor și a dimensiunii socio-economice a comunităților. Din acest punct de vedere, interacțiunea cu potențialii solicitanți de finanțare este extrem de importantă, pentru a transmite acestora informații actuale pentru pregătirea noilor cereri de finanțare.

Prin acest eveniment s-au  realizat prezentări detaliate a Priorităților de lnvestiții aferente mediului de afaceri din cadrul Programului „REGIUNEA CENTRU” 2021-2027 (PR Centru).  Totodata s-au  prezentat informații privind serviciile acordate mediului privat prin Enterprise Europe Network, dar și alte posibilități de finanțare pentru dezvoltarea acestui sector, pentru o căt mai bună informare a potențialilor solicitanți de finanțare nerambursabilă.

„Multumim atât participanților pentru onorarea invitației noastre cât și ADR Centru pentru oportunitatea oferită. Este un real avantaj pentru mediul de afaceri brașovean să primească informații cu privire la prioritățile de investiții din cadrul Programului „REGIUNEA CENTRU” 2021-2027, direct de la sursă” a precizat Președintele CCI Brașov în deschiderea conferinței.