Afaceri asigurate 360 grade- GROUPAMA

Afaceri asigurate 360 grade- GROUPAMA

Afaceri asigurate 360 grade- GROUPAMA 1525 924


Un incendiu la una dintre halele de producție; o defecțiune majoră la unul dintre echipamentele de bază în producție; un panou se desprinde de pe perete și rănește o persoană aflată în trecere; o explozie la un utilaj produce mai multe pagube materiale în incintă și sunt accidentați angajații care erau în acel moment la muncă, sunt tot atâtea scenarii de coșmar. Dar sunt posibile și dacă se produc îți pot pune în pericol continuarea activității.

Ce poți face pentru continuitatea afacerii tale?

Chiar dacă evenimentele neplăcute nu pot fi prevenite în totalitate, ele fiind, în fapt, imprevizibile prin natura lor, poți organiza lucrurile astfel încât atât compania, cât și angajații să aibă parte de susținere financiară în cazul producerii acestor accidente.

 Fiecare afacere este unică, cu nevoi și riscuri specifice. La Groupama avem produse şi servicii simple şi flexibile, adaptabile nevoilor afacerilor, care să asigure continuitatea planurilor atunci când apar evenimente neprevăzute.

Groupama oferă o gamă largă de asigurări generale care se potrivesc tuturor afacerilor, cu posibilitatea de personalizare în funcție de nevoi și specificul activității:

Asigurări pentru imobile și bunuri
Optând pentru Asigurarea imobilelor sau bunurilor, vei avea certitudinea că, indiferent de riscurile la care sunt expuse clădirile rezidențiale, clădirile cu destinația de sedii administrative, halele de producție și alte construcții, dar și bunurile, utilajele, stocurile de marfă, materialele și materiile prime asigurate, vei depăși mai ușor eventualele probleme, atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere al timpului necesar remedierii daunelor.

În plus, Asigurarea pentru avariile accidentale te va ajuta să rezolvi mai eficient problemele generate de defecțiuni apărute la aparatura sau mașinile pe care le utilizezi, cum ar fi: mașini, instalații și utilaje de producție din diferite industrii; instalații din centrale electrice sau termice; utilaje folosite în transporturi, macarale, poduri rulante; instalații care intră în dotarea clădirilor. 

Și pentru că orice afacere modernă folosește echipamente electronice, fie că este vorba despre echipamente digitale complexe, de un laptop sau o casă de marcat fiscală, Asigurarea dedicată echipamentelor electronice te va ajuta să treci mai ușor peste pagubele produse de avarierea acestora.

Asigurări auto
În cazul unui eveniment rutier, Groupama îți oferă sprijin în refacerea rapidă a autovehiculului prin asigurare Casco Gradual și RCA. Pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată de peste 7,5 tone ai la dispoziție Casco Flote cu 5 variante de acoperire dintre care o poți alege pe cea care se potrivește cel mai bine cu activitatea desfășurată și autovehiculele din dotare.

Asigurări de răspundere civilă
În desfășurarea activității, orice companie poate să producă prejudicii unor terțe părți: daune materiale, vătămari corporale sau pierderi financiare. Asigurările de răspundere civilă te ajută să faci față situațiilor neprevăzute, asigurând continuitatea afacerii. Asigurarea de răspundere civilă generală acoperă situațiile în care daune materiale sau vătămări corporale sunt cauzate unor terțe părți – clienți, angajați, furnizori, etc., Asigurarea de răspundere civilă profesională te ajută în cazurile în care produci prejudicii financiare prin omisiune, eroare sau neglijență profesională, iar Asigurarea civilă de răspundere a administratorilor sau directorilor executivi îți oferă susținere financiară pentru a remedia problemele cauzate de deciziile neinspirate ale persoanelor din management.

Asigurări pentru angajați
Oamenii reprezintă cel mai important capital al unei companii. Asigurările de persoane, ca beneficiu suplimentar drepturilor salariale, reprezintă instrumentul prin care compania, indiferent de mărimea sa, oferă suportul necesar și sprijinul financiar angajaților și familiilor acestora, în momentele mai puțin plăcute ale vieții.

Cu Asigurarea de sănătate – spitalizare și chirurgie pentru angajați îți poți ajuta echipa să acopere cheltuielile medicale ce pot apărea ca urmare a unui accident sau a unei îmbolnăviri și chiar a recidivei după un prim eveniment, indiferent dacă serviciile medicale sunt prestate într-un spital de stat sau privat, în țară sau în străinătate.

Asigurarea de viață de grup oferă protecție financiară angajaților în cazurile nefericite în care se produc accidente care duc la spitalizare și intervenții medicale, incapacitate temporară de muncă sau chiar deces.

Asigurarea de grup pentru călătorii în străinătate acoperă accidentele de muncă ce pot avea loc în timpul deplasărilor în afara granițelor.

Pe lângă riscurile generale, în funcție de industrie, companiile sunt supuse și unor riscuri specifice. Groupama oferă  asigurări pentru afacerile și profesioniștii din domenii ca:

Fie că ai o unitate de producție, o pensiune, un service auto, un birou de arhitectură, o firmă de construcții sau una de publicitate și faci totul ca la carte, riscurile pot oricând să se transforme în situații limită pentru afacerea ta. Provocările și momentele neprevăzute fac parte din traseul oricărui antreprenor – nu le poți evita și nu le poți prezice, dar le poți asigura cu polița potrivită. Sperăm că acest material te-a ajutat să o descoperi și să înțelegi mai bine cum te poate sprijini o asigurare potrivită afacerii tale.

 Fă pasul către un viitor asigurat și cere o o ofertă de asigurare.

Pentru informaţii suplimentare poți consulta asistentul virtual Amelie (24/7) pe groupama.ro, poţi scrie pe relatii.clienti@groupama.ro, poți suna la AloGroupama 0374.110.110 (luni – vineri, între 8:00 – 18:00) sau contacta reţeaua de vânzători și parteneri Groupama.