Conferința ”Management operațional pe bune”

Conferința ”Management operațional pe bune”

Conferința ”Management operațional pe bune” 2196 1284


Camera de Comerț și Industrie Brașov  vă invită să luați parte la prima conferință „Management operațional pe bune”, pentru a descoperi soluții practice, dezvăluite din realitatea oamenilor care au reușit. Au reușit să depășească momentele dificile în carieră și să pună în practică ceea ce au învățat de-a lungul anilor, atât din propria experiență, cât și din educație.

Conferința va reuni peste 200 de participanți și se va desfășura în cadrul a două paneluri, din care, la final, vei obține 8 instrumente de lucru, prin care să eficientizezi activitatea ta sau a echipei tale.

Scopul conferinței „Management operațional pe bune” este acela de a oferi antreprenorilor și managerilor 8 instrumente practice, pentru optimizarea activității lor operaționale. Dincolo de dorința de a fi manager și de a conduce, cu toții ne lăsăm absorbiți în partea operațională, ceea ce de foarte multe ori este frustrant și poate deveni chiar supărător, atât pentru noi, cât și pentru echipă.

Paneluri: Vânzări, marketing, producție, financiar, productivitate, HR, management, creștere  și dezvoltare

Cum?  Fiecare speaker care va urca pe scena evenimentului îți va prezenta un instrument care i-a fost util în carieră. Vom discuta o afacere din 8 direcții: vânzări, marketing, producție, financiar, productivitate, resurse umane, management, creștere și dezvoltare.

Agenda conferinței:
12:00 Sosire invitați + Check-in
12:45-13:00 Deschidere conferință
13:00-14:30 Panelul 1: Vânzări • Marketing • Producție • Financiar
14:30-15:00 Coffee Break
15:30-17:00 Panelul 2: Productivitate • Resurse umane • Management • Creștere și dezvoltare
17:00-19:00 Networking

Data: 28 septembrie 2023; Interval orar: 12,00 – 19,00; Locația:  Belvedere Events Center Brașov

Contact: Eleonora ION – Consultant Senior