Conferința: NOUL CADRU LEGISLATIV ÎN DOMENIUL ACHIZIȚIILOR PUBLICE

Conferința: NOUL CADRU LEGISLATIV ÎN DOMENIUL ACHIZIȚIILOR PUBLICE

Conferința: NOUL CADRU LEGISLATIV ÎN DOMENIUL ACHIZIȚIILOR PUBLICE 1481 1184

MIREVANI S.R.L, firmă de consultanță în domeniul achizițiilor publice cu o experiență de peste 8 ani, are deosebita onoare de a vă invita la conferința privind

„NOUL CADRU LEGISLATIV ÎN DOMENIUL ACHIZIȚIILOR PUBLICE”

În cadrul conferinței, ne dorim să venim în sprijinul autorităților publice cu prezentarea și dezbaterea modificărilor legislative apărute în domeniul achizițiilor publice.
De asemenea:
 Venim în sprijinul specialiștilor care desfășoară activități în domeniul achizițiilor publice în sistemul public, prin prezentarea și clarificarea noilor reglementări cuprinse în pachetul legislativ în domeniul achizițiilor publice și în legislația conexă, prin abordarea de teme de maxim interes.
 Supunem dezbaterii aplicarea noilor prevederi legislative specifice procesului de achiziție publică, achizițiile ecologice, necesitatea și oportunitatea realizării achizițiilor, întocmirea documentației de atribuire, întocmirea dosarului achiziției, identificarea riscurilor, cumpărarea directă, organizarea și derularea procedurilor de atribuire, evaluarea, atribuirea contractelor și executarea acestora, soluționarea litigiilor, precum și alte aspecte identificate pe parcursul prelegerilor.
 Discutăm necesitatea consolidării colaborării între autoritățile contractante și sectorul privat pentru a îmbunătăți performanța și eficiența în procedurile de achiziții publice.
 Conferința va avea ca și speakeri specialiști cu renume în domeniu.
 Evenimentul va fi moderat de dl. Dorian LUNGU.

Data: 27.07.2023; Locația: Hotel ARO PALACE Brașov; Ora: 09,00

Confirmarea participării la eveniment,  la adresa de e-mail: achizitiimirevani@gmail.com sau mirevani@yahoo.com, până la data de 19.07.2023
Persoană de contact: Vasilică GĂINĂ
Telefon: 0744194562