Conferința P2GreenEST

Conferința P2GreenEST

Conferința P2GreenEST 1413 1062
Clusterul Green Energy, partener al Consorțiului P2GreenEST, invită companiile brașovene la conferința ”Internaționalizare și access la achiziții publice verzi”

Conferința se desfășoară în cadrul proiectului P2GreenEST, o inițiativă susținută prin programul Uniunii Europene COSME (COS-PROUT-2020-2-03 „Susținerea întreprinderilor Europene pentru participare la achizițiile publice în țările din exteriorul UE”) și este implementată prin parteneriat de către Clusterul Green Energy din România, Clusterul ea-ecoentreprises din Franța, Federația FADE din Spania și Camera de Comerț și Industrie din Republica Moldova, în perioada 1 iunie 2021– 31 mai 2024.

Obiectivul proiectului este de a asigura și îmbunătăți accesul companiilor europene inovatoare – active în sectoarele managementului apei, gestiunii deșeurilor și eficienței energetice – la procesul achizițiilor publice în țările beneficiare din Europa de Est (Republica Moldova, Ucraina) și Serbia, prin:
• încurajarea și dezvoltarea unor parteneriate durabile, între clusterele și IMM-urile din UE și cele din Republica Moldova, Ucraina și Serbia, prin oferirea serviciilor de consultanță pentru crearea consorțiilor între companiile beneficiare și participarea în comun la licitațiile publice organizate în țările vizate,
• susținerea companiilor active în sectoarele economiei circulare, pentru a introduce tehnologii și practici inovatoare și prietenoase mediului ambiant, prin oferirea unor servicii de tip HELPDESK, organizarea misiunilor economice și întrevederilor bilaterale de afaceri, sesiunilor de informare și instruire, etc.

Agenda propusă a conferinței poate fi accesată mai jos:

Data: 23 mai 2024 ; interval orar:  10:00 – 17:30; locația: Hotel Qosmo Brașov (Str. Zaharia Stancu 4, Brașov, sala Qosmo Grand1).

Participarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile și necesită o înscriere prealabilă, care se poate realiza accesând butonul de mai jos.

Termen de înscriere : 9 Mai 2024

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactati Clusterul Green Energy, persoane de contact Lajos Vajda tel. 0751-090944, email: info@greencluster.ro și Raduly Bernadett Andrea tel: 0742-887526, email: biomass4energy@gmail.com