Oportunități de afaceri prin Rețeaua EEN

Oportunități de afaceri prin Rețeaua EEN

Oportunități de afaceri prin Rețeaua EEN 2560 1032

Centrul EEN Brașov din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Brașov vă prezintă oportunitățile de afaceri la nivel internațional aferente perioadei

MARTIE-APRILIE 2024


BOHU20240422028 – O companie maghiară caută distribuitori pentru un filtru industrial de aer inovator

Țara: Ungaria
Tip: Oferta
Descriere: Cu o vechime de peste 30 de ani pe piața europeană a tehnologiei de încălzire industrială, compania maghiară este un actor determinant, iar produsele sale sunt sinonime cu calitatea în Europa.

Acest profil aparține unei importante companii maghiare din domeniul încălzirii industriale și tratamentului aerului. Compania oferă produse și soluții inovatoare de înaltă calitate pentru a spori eficiența și rentabilitatea proceselor industriale. Compania se angajează să răspundă nevoilor clienților și, prin expertiza și flexibilitatea sa, oferă soluții personalizate pentru spațiile industriale.

Purificatorul de aer ILK-5000 reprezintă o inovație revoluționară în ceea ce privește îmbunătățirea calității aerului. Acest sistem este construit special pe baza celor mai recente tehnologii pentru a elimina eficient substanțele nocive și poluanții din aer. Dispozitivul dispune de un sistem inteligent de filtrare capabil să elimine particulele ultrafine și alergenii, asigurând un aer curat și un mediu de viață sănătos.

Tipul și rolul partenerului:

Continuând pe aceeași linie, compania maghiară caută distribuitori cu clienți din sectorul industrial sau companii cu spații de lucru cu aer poluat, interesați de achiziționarea filtrelor lor de aer.

Tip de parteneriat: Contract comercial

Link profil EEN: https://een.ec.europa.eu/partnering-opportunities/hungarian-company-seeks-distributors-innovative-industrial-air-filterer


BOTR20240312018 – O companie din Turcia producătoare de utilaje industriale, cum ar fi cazane cu abur, schimbătoare de căldură, sisteme de dedurizare a apei și construcții metalice. Aceasta caută societăți pentru a colabora în baza unor contracte comerciale

Țara: Turcia
Tip: Ofertă
Descriere: Compania comercializează utilaje industriale, cum ar fi: cazane cu abur, schimbătoare de căldură, sisteme de dedurizare a apei și construcții metalice. Capacitatea de procesare a oțelului din cadrul fabricii este de 2.500 de tone pe an.

Societatea deține standarde ale sistemului de management al calității ISO 9001-2015. Firma exportă către 27 de țări. Produsele dețin standarde CE.

Tipul și rolul partenerului:

Pentru extinderea rețelei de afaceri, compania caută importatori pentru vânzarea produselor pe piețe noi. De asemenea, caută societăți interesate de importul de centrale de cogenerare pentru a contribui la dezvoltarea durabilă.

Tip de parteneriat: Contract commercial

Link profil EEN: https://een.ec.europa.eu/partnering-opportunities/turkish-company-manufacturing-industrial-machines-such-steam-boiler-heat


BOHR20240422020 – Un IMM din Croatia oferă spre vânzare un instrument multifuncțional pentru pompieri și caută comercianti intermediari (distribuitori/agenți)

Țara: Croatia
Tip: Ofertă
Descriere:  O firmă mica croată a fabricat un instrument multifuncțional pentru pompieri, care poate înlocui diverse unelte utilizate de pompieri în activitatea zilnică. Acest instrument a fost proiectat și dezvoltat de un pompier experimentat cu o carieră de 30 de ani în domeniu. Ideea de bază din spatele dezvoltării instrumentului a fost de a ajuta pompierii să ia decizii critice rapid, asigurândule totodată siguranța.

Funcționalități și proprietăți ale instrumentului:

 • Cheie pentru țevi (storz): A 110, B 75, C 52 și 38 mm, presiune înaltă
 • Cheie pentru hidrant
 • Triunghi pentru hidrant DIN 3222
 • Pană pentru hidrant
 • Dispozitiv pentru manipularea furtunurilor sub presiune (tragere din noroi, transport la etaj superior etc.)
 • Cheie hexagonală excentrică pentru uși de lift
 • Cheie triunghiulară de 10 mm pentru uși de lift, dulapuri hidrante, bariere și containere de gunoi
 • Cheie pătrată de 9 mm pentru robinete de fum și robinete de gaz unghiulare
 • Cheie prismatică îngustă 5-10 mm – robinete de fum pentru hornuri, dulapuri hidrante și compartimente de autobuz
 • Ferăstrău pentru parbriz
 • Pană pentru spargerea parbrizului
 • Bisturiu pentru tăierea centurii de siguranță
 • Lamă pentru perforarea geamurilor laterale
 • Pană pentru spargerea pereților și tavanelor din gips
 • Pană pentru spargerea ferestrelor din lemn și plastic
 • Mâner antiderapant cu dinți
 • Mâner pentru chei tubulare multifuncționale
 • Adaptor pentru cuplaje US și UK 38, 45 și 65 (1-1/2, 1-3/4, 2-1/2 inch)
 • Geantă de transport
 • Non-conductor electric
 • Culoare fluorescentă și fosforescentă galbenă

Compania este interesată de o colaborare pe termen lung cu potențiali distribuitori care ar putea distribui acest instrument în SUA și pe alte piețe. Sunt apreciate și alte forme de oferte de cooperare.

Tipul și rolul partenerului:

În continuarea căutării colaboratorilor pe termen lung, compania dorește distribuitori care să includă acest instrument în mod serios în oferta lor. Cooperarea cu potențialii parteneri se va baza pe acorduri de servicii de distribuție sau acorduri de agenție comercială.

Compania este deschisă și către alte propuneri de colaborare.

Tip de parteneriat: Contract comercial

Link profil EEN: https://een.ec.europa.eu/partnering-opportunities/small-croatian-company-offering-its-multifunctional-firefighting-tool-0


BRPT20240419015 – Un IMM portughez caută noi produse pentru eficiența energetică în baza unui acord comercial pentru servicii de distribuție

Țara: Portugalia
Tip: Cerere
Descriere: IMM-ul portughez are o experiență de peste 13 ani în proiecte de eficiență energetică incluzand: diagnosticul inițial, prezentarea soluțiilor, estimarea costurilor, analiza viabilității economice, returnarea investiției, căutarea de sprijin financiar, servicii de instalare și implementare și urmărire.

Clienții existenți din toată Portugalia sunt în principal din industrie, spitale, hoteluri, restaurante, birouri de afaceri și comercianți cu amănuntul.

Pentru a-și extinde portofoliul, IMM-ul caută soluții tehnologice disruptive concentrate pe scăderea consumului de energie și apă și, prin urmare reducerea emisiilor de carbon.

Compania acordă valoare în special soluțiilor neconvenționale pentru a fi integrate în proiectele altor companii din Portugalia în cadrul unui acord comercial pentru servicii de distribuție.

Experiența pe piață, cu un trecut dovedit și de succes în dezvoltarea de noi proiecte asigură servicii de calitate, într-un domeniu de activitate foarte recunoscut de companii private precum industrii, spitale, retaileri, restaurante/hoteluri și alte instituții ca esențiale pentru viitorul omenirii și pentru reducerea la minimum a consecințelor negative inevitabile ale încălzirii globale.

Pentru a menține calitatea serviciilor furnizate, această companie caută componente inovatoare și fiabile, cu performanțe distinctive în ceea ce privește economisirea de energie (electric/gaz) și apă, în comparație cu alte produse existente deja pe piață.

Tipul și rolul partenerului:

Parteneri industriali care produc și/sau distribuie soluții tehnologice disruptive pentru scăderea consumului de energie/apă.

Partenerul căutat are nevoie să-și distribuie produsele și caută un distribuitor specializat în asigurarea acestei funcții și care dorește să încheie un acord comercial pentru serviciile de distribuție.

Tip de parteneriat: Contract commercial

Link profil EEN: https://een.ec.europa.eu/partnering-opportunities/portuguese-sme-looking-energy-and-water-efficiency-new-products-under


BOIT20240417010 – Un producator italian de specialități alimentare de înaltă calitate caută noi distribuitori și agenți comerciali

Țara: Italia
Tip: Oferta
Descriere: Compania este o afacere de familie situata in nord-estul Italiei care s-a specializat in productia de specialitati alimentare inca din anul 1980. Compania ofera o gama variata de legume in ulei, precum radicchio, ciuperci, anghinare, rosii uscate; aperitive si garnituri cu fasole, ceapa, rosii, capere, ardei, vinete, anghinare si ciuperci; creme și sosuri de legume. Oferta de produse se caracterizează prin calitate superioară, naturalețe și este lipsită de alergeni și ulei de palmier.

Ambalajul produsului poate fi de diverse dimensiuni, in functie de nevoile clientului si poate fi in borcane de sticla, cutii si pungi.

Este un furnizor business-to-business pentru companii de catering, angrosisti de specialități alimentare, delicatese, fabrici de paste, pizzerii și unele dintre cele mai renumite restaurante din teritoriile sale, dar are propriul sediu unde consumatorul final poate merge să-și cumpere produse.

Compania este interesată să găsească o colaborare în afaceri străine pentru extinderea afacerii. Este interesat să intre în contact cu distribuitori străini și noi agenți comerciali, pentru a obține noi contracte de agenție comercială și contracte de servicii de distribuție. Scopul său este să se extindă în noi rețele de afaceri și să găsească noi colaborări.

Tipul și rolul partenerului:

Compania caută noi contracte de agenție comercială și acorduri de servicii de distribuție, pentru a se extinde în o nouă rețea de afaceri și a găsi noi colaborări cu:

– mari lanțuri de vânzare cu amănuntul (GDO);

– noi obiective în Ho.Re.Ca. sector; noi angrosisti.

Tip de parteneriat: Contract comercial

Link profil EEN: https://een.ec.europa.eu/partnering-opportunities/italian-company-specialized-high-quality-food-specialties-searching-new


BOIT20240416018 – O companie italiană specializată în plante și flori artificiale caută distribuitori și retaileri străini

Țara: Italia
Tip: Oferta
Descriere: Compania italiană este specializată în importul și vânzarea de flori și plante artificiale. Are o gamă largă și mereu actualizată de produse. Compania caută distribuitori și companii pentru contracte de servicii de distribuție.

Firma este situata in nord-estul Italiei si este specializata in import de plante și flori artificiale. Oferă o gamă largă de plante și flori în ghivece, buchete de flori, plante pe trunchiuri naturale și plante căzute.

Compania este interesată să-și sporească prezența pe piețele externe și în dobândirea de noi clienți. În special, compania este interesată de noi servicii de distribuție cu distribuție cu amănuntul la scară largă, supermarketuri, fierărie, magazine de bricolaj, grădini și magazine vizate.

Tipul și rolul partenerului:

Compania cauta contracte de servicii de distributie si agentie comerciala pentru plante și flori artificiale. Partenerii potențiali sunt firme specializate in distribuția cu amănuntul la scară largă, supermarketuri, fierărie, magazine de bricolaj, grădini și magazine vizate.

Tip de parteneriat: Contract comercial

Link profil EEN: https://een.ec.europa.eu/partnering-opportunities/italian-company-specialized-artificial-plants-and-flowers-searching


BOLT20240416004 – O companie lituaniană de prelucrare a lemnului caută parteneri străini pentru a lucra în baza unui acord de subcontractare sau contract de producție

Țara: Lituania
Tip: Oferta
Descriere: Compania lituaniană operează ca furnizor de servicii de producție, reparații, proiectare și construcții. Aceasta își oferă serviciile dezvoltatorilor imobiliari, designerilor de interior, altor companii din sectorul mobilei din țări străine. Compania caută parteneri cu care să colaboreze în baza unor contracte de subcontractare sau de producție.

Compania lituaniană funcționează din 1993. Pe măsură ce compania se extinde, ei caută parteneri.

Compania lucrează cu o firma franceză de 13 ani, dar încă caută idei și soluții noi, care să conducă la atingerea obiectivelor în beneficiul afacerii și mediului.

Principalele servicii ale companiei sunt:
– Mobila de bucatarie;
– Mobila de birou;
– Mobila magazin;
– Mobilier de dormitor;
– Dulapuri;
– Căsuțe de grădină;
– Panouri structurale izolate (SIP);
– Productie in masa;
– Prelucrare si montaj lemn;
– Fabricare la comanda.

Compania caută parteneri care să lucreze în cadrul unor contracte de subcontractare sau de producție. Compania ar realiza produse pe baza nevoilor partenerilor lor.

Tipul și rolul partenerului:

Compania lituaniană caută parteneri de afaceri pentru care să producă bucătării de birou, mobilier de dormitor. Partenerii potențiali sunt dezvoltatori imobiliari, designeri de interior, alte companii din sectorul mobilei. Compania poate fi responsabilă de realizarea întregului proiect sau doar a unor componente, partenerii vor indica detaliile tehnice și cantitățile necesare. Cooperarea se va baza pe acorduri de subcontractare și producție. Compania ar aștepta comenzi pentru bucătărie, birou, magazin, dormitor, mobilier de grădină.

Tip de parteneriat: Contract commercial

Link profil EEN: https://een.ec.europa.eu/partnering-opportunities/lithuanian-woodworking-company-looking-foreign-partners-work-under-0


BRDE20240408012 – Retailer online german caută un furnizor de servicii de co-ambalare sau o companie de ambalare contractuală în baza unui acord de externalizare

Țara: Germania
Tip: Cerere
Descriere: Afacerea de familie germană vinde cu succes online diverse produse de larg consum. Portofoliul lor de produse cuprinde cadouri personalizate, bijuterii, produse de grădinărit, textile și multe altele. Produsele lor sunt vândute sub propriile mărci prin intermediul unor piețe internaționale cunoscute și în magazinul online propriu al companiei. Comerțul are loc în principal către clienții finali și, într-o mică măsură, și către clienții de afaceri.

Compania germană caută un furnizor de servicii de co-ambalare sau o companie de ambalare contractuală, care este specializată în reambalarea produselor precum îngrășământul pentru gazon în unități mai mici. Compania germană achiziționează cantități mari de la producătorii de îngrășăminte pentru gazon, dar aceștia nu sunt capabili să le reambaleze în unități mai mici.

Prin urmare, ei caută un furnizor de servicii care să le reambaleze în pachete mai mici. Ambalajul trebuie tipărit în conformitate cu specificațiile companiei germane.

Cantitățile și dimensiunile de ambalaj necesare sunt următoarele:
– 2,5 kg: 400 saci (1 palet)
– 5,0 kg: 200 saci (1 palet)
– 10 kg: 1200 saci (12 paleți)
– 20 kg: 288 saci (6 paleți)

Retailerul online german caută un partener de încredere în baza unui acord de externalizare.

Ar fi preferate companiile din țările est-europene.

Tipul și rolul partenerului:

Compania germană caută un furnizor de servicii de co-ambalare sau o companie de ambalare contractuală capabilă să reambaleze îngrășământul pentru gazon în unități mai mici.

Tip de parteneriat: Contract de externalizare

Link profil EEN: https://een.ec.europa.eu/partnering-opportunities/german-online-retailer-looking-co-packaging-service-provider-or-contract


BRFR20240329003 – O companie franceză specializată înproductia de îmbrăcăminte din cașmir de înaltă calitate pentru bebeluși și copii caută un partener de producție și furnizori

Țara: Franta
Tip: Cerere
Descriere: Compania sa franceză este un brand distins de cașmir premium care produce imbracaminte pentru bebeluși, copii și acum pentru femei. Cu o acoperire globală, își vinde produsele de lux în nordul și vestul Europei (atât B2B, cât și B2C), Rusia (prin intermediul unui distribuitor) și SUA (anterior printr-un agent). Recent, compania și-a mutat atenția către vânzările directe B2C prin intermediul site-ului său web, deși în trecut a funcționat prin peste 250 de magazine fizice. Compania caută în prezent filători și tricotaje de cașmir, precum și o fabrică de cașmir și produse de finisare.

Tipul și rolul partenerului: Producător sau furnizor.

Tip de parteneriat: Contract de externalizare

Link profil EEN: https://een.ec.europa.eu/partnering-opportunities/french-company-specialising-high-quality-cashmere-clothing-babies-and


BRDK20240327004 – O companie daneză caută furnizori europeni de materie primă din plastic pentru imprimarea 3D

Țara: Danemarca
Tip: Cerere
Descriere: Compania daneză si-a început activitatea în ianuarie 2021. A început cu o idee de a putea face producție de plastic în moduri noi. Prin urmare, aceasta lucrează acum cu posibilitatea clienților de a trimite un fișier 3D al produsului lor la începutul săptămânii și pot primi produsul fizic în aceeași săptămână a fost o revoluție.

Prin urmare, astăzi compania daneză este un producător de produse din plastic pentru mai multe companii și sunt capabile să producă în spectru de la prototipuri până la producție de volum mare.

Toate produsele 3D sunt fabricate în Danemarca.

Tipul și rolul partenerului:

Furnizorul ideal:
– vorbeste engleza
– este capabil să livreze plastic pe bobine gata pentru imprimare 3d
– are o mare varietate de materii prime plastice (PLA,PETG)
– poate realiza si livra in cutii de carton cu sigla companiei daneze
– furnizează plastic de înaltă calitate

Tip de parteneriat: Contract de furnizare

Link profil EEN: https://een.ec.europa.eu/partnering-opportunities/danish-company-seeks-european-suppliers-plastic-raw-material-3d-printing

Contact

Ștefania Molea

0268 547 084

stefania.molea@ccibv.ro