Curs online EXCEL PENTRU AFACERI – Business Productivity & Data Analitycs Modulul 1

Curs online EXCEL PENTRU AFACERI – Business Productivity & Data Analitycs Modulul 1

Curs online EXCEL PENTRU AFACERI – Business Productivity & Data Analitycs Modulul 1 2560 878

Camera de Comerț și Industrie Brașov organizează 𝐂𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 – 𝐄𝐗𝐂𝐄𝐋 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐀𝐅𝐀𝐂𝐄𝐑𝐈 – 𝐁𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬 𝐏𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐲 & 𝐃𝐚𝐭𝐚 𝐀𝐧𝐚𝐥𝐲𝐭𝐢𝐜𝐬 Modulul 1 miercuri, 02.03.2022, și miercuri, 09.03.2022, în intervalul orar 17:00 – 19:00, care va avea loc pe platforma online Zoom.

Excel pentru Afaceri-ONLINE – Business Productivity & Data Analytics prezintă aplicații practice utile pentru rezolvarea rapidă și eficientă a problemelor de afaceri și se adresează specialiștilor din domeniul financiar, tehnic, administrativ, precum și altor persoane care doresc să aprofundeze facilitătile oferite de aplicația Excel pentru a le folosi în domeniul lor de activitate.
Formatorul este cadru universitar cu o bogată experiență practică în realizarea aplicațiilor informatice pentru afaceri.

Cursanții vor învăța despre:
Modulul 1
1. Utilizarea funcțiilor și formulelor în Excel
2. Funcții statistice și financiare
3. Tabele de calcul și Diagrame Excel
4. Subtotaluri și rapoarte Excel
5. Aplicații practice din diferite domenii de activitate

Sesiunile de lucru au un puternic caracter practic și interactiv, noțiunile prezentate vor fi detaliate în numeroase exemple concrete, cu situații și probleme care apar în activitățile curente ale firmelor și care pot fi rezolvate cu aplicația Excel.
Prin modul de prezentare a cursului, acesta este util atât începătorilor cât și celor care au deja noțiunile de bază ale aplicației.
La finalul cursului participanții vor putea să realizeze singuri lucrări în Excel și să-și personalizeze tabele, grafice sau baze de date specifice domeniului lor de activitate.

Detalii curs Excel pentru Afaceri:


  • Modulul 1:  02.03.2022 și 09.03.2022 – câte 2 ore/zi, în intervalul orar  17:00 -19:00.
  • Preț:  200 LEI + TVA

Membrii CCI Brașov beneficiază de o reducere de 10%, costul fiind de 180 lei + TVA/modul

Modalitate înscriere:

Cursul se va desfășura online pe platforma Zoom.

Termen maxim pentru înscrieri: 28.02.2022

 CONDIȚII TEHNICE PENTRU PARTICIPARE:  Calculator cu legatură la Internet, Aplicatia MS EXCEL instalată (oricare versiune), telefon mobil și adresa de e-mail.

NOTĂ:

  • La începutul cursului va fi organizată o scurtă sesiune de familiarizare a cursanților cu funcțiile și posibilitătile de utilizare ale platformei ONLINE.
  • Modulele se pot urma si separat!
Contact

Cristina Sîrbu – Departamentul Învațământ Formare Profesională și Învățământ Dual  

0729 839 860

cristina.sirbu@ccibv.ro