Curs gratuit: OPERATOR INTRODUCERE, VALIDARE ȘI PRELUCRARE DATE

Curs gratuit: OPERATOR INTRODUCERE, VALIDARE ȘI PRELUCRARE DATE

Curs gratuit: OPERATOR INTRODUCERE, VALIDARE ȘI PRELUCRARE DATE 1412 1129

Profită acum de acest curs GRATUIT!

Camera de Comerț și Industrie Brașov, împreună cu partenerul, Patronatul Femeilor Antreprenor, vă invită să participați GRATUIT la formarea profesională continuă a angajaților dumneavoastră prin înscrierea doritorilor la cursul de OPERATOR INTRODUCERE, VALIDARE ȘI PRELUCRARE DATE, curs oferit în cadrul proiectului Evoluție prin digitalizare: îmbunătățirea competențelor digitale pentru angajații IMM din Regiunea Centru” cod SMIS 142733.

Cursul se adresează tuturor persoanelor care doresc să se specializeze în utilizarea calculatoarelor, a sistemelor de operare și a suitei MICROSOFT OFFICE (Word, Excel, PowerPoint – editarea și procesarea textelor, realizarea tabelelor și graficelor, utilizarea funcțiilor, realizarea prezentărilor), protecția datelor, etc.

Cursul este autorizat ANC (Cod Nomenclator/ COR 41301) și are o durată de 40 de ore, certificatul obținut în urma susținerii și absolvirii examenului fiind unul recunoscut oficial pe piața muncii, însoțit de un supliment descriptiv menționând competențele dobândite. Cursurile se pot organiza atât la sediul companiei, cât și online, sau la sediul Camerei de Comerț și Industrie Brașov.

Condiții de accesare curs GRATUIT:

  • Persoana angajată într-un IMM care face parte dintr-un domeniu competitiv identificat prin Strategia Națională pentru Competitivitate și Strategia Națională pentru Cercetare și Inovare 2014-2020 (CCI Brașov va analiza dacă angajatorul se încadrează în domeniile cu potențial competitiv).
  • Studii minime obligatorii.

INVESTEȘTE ÎN DIGITALIZARE!

Contact: Ana Nechifor
ana.nechifor@ccibv.ro
0747 665 640