CTPark Brașov oferă noi oportunități pentru extindere

CTPark Brașov oferă noi oportunități pentru extindere

CTPark Brașov oferă noi oportunități pentru extindere 840 763

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator listat de spații industriale și logistice din Europa Continentală, cu o prezență în 10 țări și peste 2,1 milioane de metri pătrați doar în România, are în plan extinderea parcului industrial CTPark Brașov.

CTPark Brașov este amplasat strategic în vestul orașului Brașov, în apropiere de Aeroportul Brașov, cu acces direct din DN73B, drumul național care face legătura între localitățile Ghimbav și Cristian. Parcul industrial CTPark Brașov are o suprafață existentă de peste 58.000 de metri pătrați și urmează a fi extins cu peste 10.000 de metri pătrați, dispuși în două clădiri.

În sectorul industrial și logistic, viteza de creștere a afacerilor poate fi extrem de rapidă, astfel încât o companie care ocupă 500 de metri pătrați poate câștiga cotă de piață și avea nevoie de 5.000 de metri pătrați.

Pentru a oferi companiilor mici și medii acces la un spațiu de calitate, cu toate dotările necesare, cu o infrastructură modernă, eficient energetic și rezistent în timp, CTP a adus și în România un concept deja testat în alte țări, denumit CTFlex, care va fi disponibil și în CTPark Brașov.

Clădirile CTFlex oferă standarde recunoscute  CTP pentru spații de la 500 de metri pătrați, în care o companie își poate poți businessul, beneficiind de maximă flexibilitate a spațiului încă de la inceput.

CTP este cel mai mare proprietar, dezvoltator și administrator de proprietăți imobiliare logistice și industriale din Europa Continentală în funcție de suprafața închiriabilă brută, deținând peste 9,3 milioane de m² de spații în zece țări la 31 martie 2022. CTP este singurul dezvoltator din regiune cu întregul său portofoliu certificat BREEAM și cu operațiuni neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon din 2021, ceea ce stă la baza angajamentului său de a fi o afacere sustenabilă.

În România, CTP deține o suprafață totală de peste 2,1 milioane mp de depozite de clasa A în 15 orașe: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Târgu Mureș, Caransebeș, Ineu și Salonta.

Contact: Sorina Florescu , Head of Marketing

0726 914 482
sorina.florescu@ctp.eu