DESCOPERĂ CÂT DE UȘOR ESTE SĂ LE OFERI ANGAJAȚILOR TĂI SIGURANȚA DE CARE AU NEVOIE! – GROUPAMA

DESCOPERĂ CÂT DE UȘOR ESTE SĂ LE OFERI ANGAJAȚILOR TĂI SIGURANȚA DE CARE AU NEVOIE! – GROUPAMA

DESCOPERĂ CÂT DE UȘOR ESTE SĂ LE OFERI ANGAJAȚILOR TĂI SIGURANȚA DE CARE AU NEVOIE! – GROUPAMA 1730 728


Totul a început cu o idee. Au urmat nenumărate ore de muncă, planuri și strategii, toate acele momente care împreună au construit fundația pe care se sprijină azi compania ta.
Te-ai lovit de provocări, ai sărbătorit reușite și la fiecare pas ai avut alături acel element fără de care poate că nimic nu ar fi fost posibil – echipa ta.

Așa cum ei sunt aliatul tău și tu poți fi aliatul lor atunci când se confruntă cu o problemă de sănătate, oferindu-le o Asigurare de sănătate spitalizare și chirurgie. Le oferi astfel continuitate atunci când apar evenimente nedorite și sunt necesare îngrijiri medicale.
Prin acest produs Groupama îți propune o soluție simplă, transparentă, adaptabilă oricărui buget, flexibilă din perspectiva acoperirilor. Asigurare de sănătate spitalizare și chirurgie este un produs pentru situațiile medicale care necesită spitalizare și/ sau chirurgie în orice spital privat sau de stat, venind în completarea abonamentului medical și a asigurării de stat, oferind angajaților suport financiar pentru a trece mai ușor peste momente dificile din viața lor.

Suma asigurată anuală pentru fiecare angajat pornește de la 5.000 lei pe angajat, pe an și poate fi multiplicată de maxim 5 ori, până la 25.000 lei pe angajat, pe an. Odată cu suma asigurată, crește și indemnizaţia zilnică pe zi de spitalizare pe care angajatul o primește. Nașterea este inclusă în orice pachet de bază.

Pentru simplitate, asigurarea Groupama are 2 variante de accesare – „Oriunde” (în orice spital privat sau public) și „în Rețeaua Privată Regina Maria”. Astfel, produsul oferă posibilitatea de a personaliza asigurarea conform bugetului afacerii și preferințelor angajaților.

Pentru Asigurarea de sănătate spitalizare și chirurgie ”Oriunde” se poate opta între:
– o asigurare economică, cu indemnizație fixă, indiferent de spitalul ales;
– o asigurare flexibilă, care include decontarea directă a facturii serviciilor pentru spitale private precum: rețeaua medicală Regina Maria, Spitalul Monza, Ovidius Clinical Hospital (OCH), Spitalul Muntenia, rambursarea cheltuielilor medicale pentru orice alt spital privat din România sau din străinătate și indemnizație fixă pentru spitalele de stat.

În cazul opțiunii ” în Rețeaua Privată Regina Maria” există beneficiul decontării directe, conform condițiilor contractuale în cadrul rețelei Regina Maria.

Indiferent de pachetul ales, poți adăuga asigurări suplimentare, cu beneficii specifice, care vin în completarea nevoilor angajaților, printre care: sănătate emoțională, chat medical, stomatologie, convalescență după spitalizare, cheltuieli medicale, fracturi, arsuri, boli grave sau microchirurgie.

Asigurarea se reînnoiește anual, poți alege frecvența de plată: lunară, trimestrială, semestrială sau anuală. În plus, costul asigurării este deductibil din venitul impozabil. Pentru grupuri mai mari de 10 persoane nu este necesară evaluare medicală.

Și pentru a face lucrurile mai simple și ușor de estimat pentru bugetul tău, am creat un instrument ușor de utilizat – calculatorul de preț interactiv. În câteva secunde, poți afla cât te costă să le oferi angajaților tăi această extra siguranță.

Pentru informaţii suplimentare poți consulta asistentul virtual Amelie (24/7) pe groupama.ro, poţi scrie pe relatii.clienti@groupama.ro, poți suna la AloGroupama 0374.110.110 (luni – vineri, între 8:00 – 18:00) sau contacta reţeaua de vânzători și parteneri Groupama.