Expoziția China-CEEC Expo & International Consumer Goods

Expoziția China-CEEC Expo & International Consumer Goods

Expoziția China-CEEC Expo & International Consumer Goods 945 709

Camera de Comerț și Industrie România – China invită companiile  brașovene  să participe la China-CEEC Expo & International Consumer Goods ce se desfășoară în perioada 16 – 20 mai 2023 la Ningbo,  în R.P. Chineză.

Expoziția este organizată de Ministerul de Comerț al R.P.Chineze (MOFCOM) și Guvernul provinciei Zhejiang prin departamentul de comerț și este dedicată promovarii produselor și serviciilor companiilor din statele din Europa Centrala și de Est pe piața chineză. La eveniment participă cunoscuți importatori si manageri de rețele de distributie de bunuri și servicii din China, Hong Kong si Macao.

Editia a doua a evenimentului, organizata in anul 2019, a fost considerata un real succes, companiile din aceasta zona a Europei semnând contracte cu diferiţi parteneri chinezi, în valoare de peste 18,2 miliarde USD.
Participarea companiei dumneavoastră poate constitui un bun prilej pentru identificarea unor potențiali parteneri de afaceri din R.P. Chineza si o oportunitate de promovare a brand-urilor proprii in cadrul intalnirilor B2B care vor fi organizate cu acest prilej. De asemenea, exista si posibilitatea de a expune produsele companiilor romanesti in cadrul unui stand care va fi organizat de camera noastra bilaterala si care va fi pus la dispozitie gratuit de organizatori.

Programul delegatiei se va desfasura in perioada 15-24 mai 2023 si va cuprinde, in afara participarii la evenimentul din Ningbo si o serie de vizite si intalniri de afaceri in Shanghai si Hangzhou.

Informare costuri estimative:

 1. Bilet avion (13 mai – 21 mai) București-Shanghai, Shanghai-București, cu escală la Istanbul – 1260 Euro
 2. Cazare 7 nopți în Ningbo, China, Hotel 4* – 50 Euro/noapte (mic dejun inclus) – 350 Eurototal
 3. Servicii de vămurie, transport port Constanța – port Ningbo, preluare și încărcare marfă din Afumați, Complex China Town Hala B (sugerăm ca data de încărcare să fie 23 martie) – 150 Euro/ palet (dimensiune lungime 12m x latime 2.35m x inaltime 2.69m)
 4. Viză si servicii de asistență în obținerea vizei– 100 Euro

Total 1860 Euro

 Documente necesare:

  1. Listă produse, conosament, factură comercială, listă de ambalare
  2. Etichetă originală, etichetă în limba engleză
  3. Certificat de origine
  4. Data producției și termenul de valabilitate
  5.  Raport de testare terță parte/ Raport oficial de testare/ Raport de testare independent


Contact: Luisa Paloș-Departament Marketing & PR, CCI Bv

0728 137 727
luisa.palos@ccibv.ro