Expoziția internațională INNORAIL INDIA 2024

Expoziția internațională INNORAIL INDIA 2024

Expoziția internațională INNORAIL INDIA 2024 1476 1181
Confederația Industriei Indiene (CII) în asociere cu Research Designs & Standards Organization (RDSO), Ministerul Căilor Ferate și Guvernul Indiei, organizează cea de-a 6-a ediție a InnoRail India 2024 în perioada 28 – 30 noiembrie 2024 pe terenul RDSO Stadium, Lucknow.

InnoRail India este o expoziție și o conferință internațională bienală, organizată din 2014 (ediția 2020 a fost organizată ca eveniment virtual), atrăgând participarea din India și de peste mări.

Prima ediție a avut loc în decembrie 2014. Această inițiativă a CII, în asociere cu RDSO, Ministerul Căilor Ferate, este de a oferi o platformă neutră pentru ca toate părțile interesate din sectorul feroviar să vină sub același acoperiș pentru o rețea eficientă de afaceri cu oameni cheie din pe tot globul.

Expoziția va fi o platformă ideală pentru ca industrie să afișeze cele mai recente progrese tehnologice, inovații, produse conexe și servicii tehnice, creând în același timp o oportunitate pentru unitățile de căi ferate din India de a-și prezenta cerințele, viziunile și inovațiile viitoare. Evenimentele concomitente – conferințe/discuții în panel, întâlniri B2B – vor ajuta la schimbul de idei între experții din acest domeniu.

Ultima ediție a atras  peste 12.000 de vizitatori și  participarea a peste 200 de companii din 15 țări – Austria, China, Franța, Germania, India, Italia, Japonia, Coreea, Rusia, Spania, Elveția, Taiwan, Ucraina, Marea Britanie și SUA, acoperind o suprafata de peste 15000 mp

Materail primit prin amabilitatea Mrs. Andreea Vlad – Marketing Executive
Commercial Department & Marketing
Embassy of India
46, Bulevardul Aviatorilor,
Sector 1, Bucharest, Romania
Phone: +40-372147426
Website: www.eoibucharest.gov.in
E-mail: marketing.bucharest@mea.gov.in