Forumul de afaceri și investiții România-Azerbaidjan

Forumul de afaceri și investiții România-Azerbaidjan

Forumul de afaceri și investiții România-Azerbaidjan 947 758


Forumul de Afaceri și Investiții România-Azerbaidjan este organizat în marja Comisiei Mixte, se va organiza în data de 1 Aprilie 2024  în Azerbaijan.

Menționăm că posesorii de pașapoarte simple (turistice) au nevoie de viză de intrare în Azerbaidjan, care poate fi obținută de la Ambasada R. Azerbaidjan la București (https://bucharest.mfa.gov.az/en) (https://evisa.gov.az/en/). Posesorii pasapoarte diplomatice sau de serviciu nu au nevoie de viză.

Se recomandă companiilor  care merg  sigur la Baku, să  transmită coordonatele de zbor și nr. nopti de cazare. De asemenea, partea azera sugerează ca delegatii firmelor sa se cazeze la hotelul la Four Seasons (baremul de cazare va fi pentru firme in jur de 150 USD/noapte, preturile vor fi mult mai bune fata de ceea ce ar obtine firmele fara sprijinul Ambasadei) hotelul unde se va desfasura Forumul. In acest sens se va acorda sprijin din partea Ambasadei si tarii gazda pentru rezevari si obtinerea pretului avantajos.

Programul evenimentului poate fi consultat accesând butonul de ai jos și poate suferi  modificări privind orele de desfasurare.


Contact: Nicolae PĂVĂLUCĂ, Counsellor – Department for Foreign Trade – European Bilateral Directorate
 Tel:   +40 723 799 925
E-mail:  nicolae.pavaluca@dce.gov.ro