TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI 2024, Romexpo – ediția de toamnă

TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI 2024, Romexpo – ediția de toamnă

TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI 2024, Romexpo – ediția de toamnă 1476 1181


Vă invităm la ediția aniversară a Târgului de Turism al României,  un eveniment care de 25 de ani stabilește direcții strategice pentru industria turismului, organizat de ROMEXPO în  parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România.

Companiile brașovene sunt invitate să participe la cel mai mare eveniment din industrie, unde pot  lansa noi produse și servicii, pot întâlni factori de decizie,  descoperi noi oportunități, construi  parteneriate durabile pentru afacere!

Această ediție specială a Târgului de Turism al României este gândită ca un moment de celebrare a excelenței și  inovației în turism, oferind o platformă unică pentru profesioniști, entuziaști și publicul larg de a explora ultimele tendințe, oferte, destinații de vis și oportunități de investiții în acest domeniu vibrant.

Manifestarea oferă multe oportunități de business și reprezintă cadrul ideal pentru schimbul de  expenențe și potențiale colaborări cu jucători importanți din industrie.  Prezența companiilor din domeniu contribuie nu doar la succesul acestui eveniment ci și la conturarea viitorului turismului.

Evenimentul se adresează celor care doresc să își prezinte ofertele speciale și să se diferențieze de concurență,  să pună bazele unor parteneriate de succes cu profesioniști din acest sector, având acces  la cele mai recente inovații din tunsm și să colecteze feedback direct de la clienți.

Înscrieți-vă ți rezervați-vă cât mai rapid locația în Pavilionul B2! 

Contact: Mihaela Costeniuc – Coordonator proiect
0749 275 222
mihaela.costeniuc@romexpo.ro