Forumul de afaceri și investiții România – Turcia, Istanbul

Forumul de afaceri și investiții România – Turcia, Istanbul

Forumul de afaceri și investiții România – Turcia, Istanbul 2560 900

Ministerul Antreprenorialului și Turismului din România cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR) organizează, în data de 31 martie a.c., Forumul de afaceri și investiții România – Turcia, la Istanbul.

Evenimentul se va desfășura în marja celei de-a 27-a sesiuni a Comisiei mixte interguvernamentale de colaborare economică România – Turcia și va beneficia de prezența unor înalți reprezentanți ai Guvernului României și Turciei, conducerea CCIR și a Uniunii Camerelor de Comerț și a Burselor de Mărfuri din Turcia (TOBB). Din partea Guvernului României va participa domnul Sorin Grindeanu, viceprim-ministrul României, ministrul transporturilor și infrastructurii.
Forumul de afaceri și investiții România – Turcia se înscrie în rândul acțiunilor de promovare a exporturilor românești și atragere a investițiilor turcești conform Parteneriatului strategic dintre România și Republica Turcia.

În prima parte a evenimentului, vor fi susținute prezentări cu privire la tendințele economice din cele două state și va fi analizat stadiul cooperării bilaterale, precum și cel al oportunităților de investiții româno-turce. La finalul sesiunii plenare, antreprenorii români vor avea posibilitatea sa participe în cadrul unor sesiuni de tipul business-to-business (B2B) cu oameni de afaceri din Turcia. Prezentările și discuțiile se vor desfășura în limba engleză.

Pentru a vă înregistra la forum, vă adresăm rugămintea de a o contacta pe doamna Oana Alexe, consilier în cadrul Biroului de Organizații Europene și Internaționale, Camera de Comerț și Industrie a României (oana.alexe@ccir.ro, tel: 0374474391).

Pentru alte informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați următoarelor persoane de contact din cadrul Departamentului de Comerț Exterior, MAT: Clementina Ion, director al Direcției Relații Bilaterale Europa (clementina.ion@dce.gov.ro, tel: 0372492653), Adrian Ionescu, consilier (adrian.ionescu@dce.gov.ro , tel: 0740044289).

Contact

Oana ALEXE | Consilier

Biroul de Organizații Europene și Internaționale, Camera de Comerț și Industrie a României

oana.alexe@ccir.ro

0374 474 391