În Cosmopolit Zenit am extins contextul de acasă

În Cosmopolit Zenit am extins contextul de acasă

În Cosmopolit Zenit am extins contextul de acasă 1477 1181


Ne dorim ca experiența ta să fie cu adevărat completă, să te facă să te simți acasă, acolo unde totul din jurul tău răspunde valorilor tale interioare

Amplasat pe strada Carpaților 15-17, în cartierul Răcădău – unul dintre cele mai bune cartiere rezidențiale din Brașov – Cosmopolit Zenit este proiectul premiat ca „Best Redefined Concept” în cadrul evenimentului Launch&Award Gala Iunie 2022 de către The Times Investing in Property pentru arhitectura inedită.

În cele trei clădiri – două de 12 etaje și una de 8, cu un număr de 160 de apartamente – arhitectura dă tonul în construirea noului, așa cum se redefinește el în viziunea Cosmopolit.

Nota exclusivă a proiectului Cosmopolit Zenit este dată de parcul dedicat locuitorilor și de zonele verzi special proiectate pentru un plus de valoare. Restaurantele, cafenelele sau sala de fitness întregesc conceptul de lifestyle premium pentru ca tu să te simți acasă.

 Brandul Cosmopolit este o expresie a pasiunii pentru calitate, completată de atenția constantă asupra detaliilor ce fac creațiile Cosmopolit potrivite celor care-și doresc unicitate.

Structuri 2 Camere
Structuri 3 Camere și 4 Camere

Contact:  Office: Str. Mihai Viteazul Nr.6 – Brașov

office@cosmopolit.ro
0724 999 992 / 0741 185 185