Expoziția IRANPLAST 2022

Expoziția IRANPLAST 2022

Expoziția IRANPLAST 2022 1479 1185


Ambasada Republicii Islamice la București informează că, în perioada 21-24 septembrie 2022, la Teheran va avea loc cea de-a 16-a Expoziție Internațională de Produse, Materiale, Echipamente și Servicii Petrochimice Iranplast 2022.

Iranplast este cea mai mare și cea mai importantă expoziție din diferite domenii de produse, materiale, mașini și servicii petrochimice din Iran și una dintre cele mai magnifice din Orientul Mijlociu și Asia. Expoziția Internațională Iranplast este locul cel mai bun și potrivit pentru a reuni diferitele părți care au obiective comune și pentru a încerca să obțină beneficii din această industrie. Peste 700 de companii și organizații iraniene și străine se adună împreună în acest eveniment internațional pentru a-și schimba cunoștințele, potențialitățile și eforturile și pentru a crea o afacere pe deplin câștigătoare pentru toate. Iranplast a fost dezvoltat în mod semnificativ de la prima sa expoziție din 2002, deoarece peste 7600 de companii au participat de la prima Iranplast până la ultima sa expoziție la începutul anului 2021.
Pentru a-și îmbunătăți calitatea și organizarea, Iranplast Exhibition a fost o expoziție bienală până la expoziția din 2016, dar va avea loc anual din 2017, în funcție de nevoile expozanților.

Participarea la Iranplast poate deschide noi porți în fața companiilor care caută o cooperare în afaceri progresivă și continuă. Compania Națională de Petrochimie a Iranului, în calitate de organizator principal al Expoziției Iranplast, susține pe deplin acest eveniment și este pe deplin autorizată să încurajeze și să asiste toate companiile străine care fac parteneriate bilaterale cu omologii lor iranieni.
– Data expozitiei: 21-24 septembrie 2022
– Ora expoziției: 08:00 – 15:00
– Locație: Teheran International Permanent Fairground (Iran, Teheran, Chamran Highway)

Cele Patru Secțiuni ale Expoziției: materii prime de producție petrochimică / produse intermediare petrochimice / servicii tehnice, de inginerie și export / companii bazate pe cunoștințe în domeniul petrochimic.

Facilități de cazare gratuite:
1) Trei nopți de cazare la hotel (cameră și mic dejun) este gratuită.
2) Întâlnirea la aeroport și transferul la hotel vor fi efectuate de echipa de protocol Iranplast la sosirea la aeroport.
3) Ținerea de întâlniri B2B cu traducătorul și ghidul.
4) Prânz gratuit în Sala nr. 5 Restaurant (mâncăruri iraniene și legume)
5) Transfer zilnic de la hotel la zona expozițională

Companiile și persoanele afiliate active în domeniul petrochimic, interesate să participe la acest eveniment, se pot prezenta Ambasadei pentru asistență în obținerea vizelor de afaceri ASP.
Pentru mai multe informații și detalii despre Expoziția Iranplast, vă rugăm să consultați cataloagele atașate.*
Iranul este una dintre cele mai mari economii din Orientul Mijlociu. Oportunitățile de afaceri în petrol, gaze, retail, producție, industrie, medical, transport maritim și multe alte sectoare sunt vaste. Unul dintre sectoarele cu o evoluție spectaculoasă este cel de producție. De-a lungul anilor, efortul companiilor iraniene s-a concentrat pe creșterea și dezvoltarea industriei iraniene. Relația economică și comercială bilaterală dintre Iran și România a fost întotdeauna pozitivă. În 2021, volumul total al comerțului dintre cele două țări a ajuns la 483 de milioane de dolari SUA, de cinci ori mai mult decât în ​​2021. Există încă multe domenii potențiale care ar putea contribui la creșterea cooperării economice dintre cele două națiuni și avem speranța că prin creșterea mobilitatea sectorului privat atât în ​​Iran, cât și în România, vom observa relații comerciale bilaterale mai puternice în 2022, anul în care cele două țări sărbătoresc 120 de ani de la relațiile diplomatice.

Regăsiți mai jos catalogul „Doing Business in Iran” pentru mai multe informații despre piața de afaceri din Iran.

Material primit prin amablitatea Ambasadei Republicii Islamice la București

Contact

Economic Department of Iran Embassy

buh.economic@mfa.gov.ir>
021 312 0493

Embassy of The Islamic Republic of Iran
Bucharest-Romania
Phone: +40 213120493-5
Fax: +40 213120496
Address: 39, Lascar Catargiu Blvd., Bucharest-Romania
Website: https://romania.mfa.gov.ir/en
Twitter: https://twitter.com/iraninromania
Facebook: https://www.facebook.com/iranembro/