Întâlniri de lucru cu reprezentanții MAT din cadrul BPCE din Misiunile diplomatice ale României în străinătate

Întâlniri de lucru cu reprezentanții MAT din cadrul BPCE din Misiunile diplomatice ale României în străinătate

Întâlniri de lucru cu reprezentanții MAT din cadrul BPCE din Misiunile diplomatice ale României în străinătate 839 849

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) vor organiza în perioada 29 iunie – 1 iulie 2022,   întâlniri de lucru pentru firmele și companiile interesate cu reprezentanții MAT din cadrul Birourilor de Promovare Comercial Economică (BPCE) din Misiunile diplomatice ale României în străinătate.

Evenimentul se va desfășura în intervalul orar 9:00 și 13:00, la Palatul CCIB, strada Ion Ghica nr. 4, sector 3

Este o ocazie unică pentru firmele si companiile românești  de a  promova pe pietele externe produsele și serviciile, de a identifica noi oportunități de cooperare internațională, inclusiv de atragere de investiții străine și turisti în țara noastra, intrand in contact direct cu reprezentanții economici ai României în strainatate, precum și cu cei ai Departamentului de Comerț Exterior (DCE) din MAT (timpul va fi alocat exclusiv convorbirilor directe cu reprezentanții BPCE-urilor, precum și cu cei din DCE pentru situațiile în care interesul se refera la țări în care nu există BPCE).

Regăsiți mai jos lista diplomaților economici și comerciali participanți la întâlniri.

Cei interesați vor completa tabelul ”înregistrarea companiilor”

Prin efortul CCIB, participarea la intalnire este gratuita fiind necesara doar inregistrarea,  completând ”înregistrare companii” sau la e-mail: mircea.toader@ccib.ro; andreea.rusu@dce.gov.ro; andreea.ionescu@dce.gov.ro; ildiko.imre@dce.gov.ro; iar pentru eventuale informatii suplimentare poate fi contactat dl. Mircea Toader, Coordonator  Relatii Internationale CCIB , la tel. 0725 167 894 sau 0723 144 663.

In dorința de a veni in intampinarea posibilitatilor firmelor si companiilor interesate, dar si pentru evitarea aglomerării, exista rugamintea de a se avea în vedere folosirea tuturor celor 3 zile alocate intalnirilor cu reprezentantii din reteaua externa de promovare comercial economica ai MAT indicand in tabelul anexat ”ziua preferata”.